h i r d e t é s

Nem viszi ki a leveleket a posta a decemberi dömping miatt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem viszi ki a leveleket a posta a decemberi dömping miatt

2017. december 08. - 07:46

 

Egy pest környéki postán azt mondta egy alkalmazott, többek közt az Erzsébet-utalványok miatt nincs kapacitás, be kell lenni a levelekért. - írja az Index

A kép illusztráció! - Forrás: solyomvolgy.hu

csomagfeladási limit után itt az újabb év végi furcsaság a Magyar Postától: nem kézbesíti a lakásokhoz a levélküldeményeket a társaság, legalábbis az ország egyes részein biztosan nem - derült ki az RTL Klub csütörtök esti híradójából. A rejtett kamerás felvételek tanúsága szerint felsőbb szinten meghozott döntés korlátozásról a decemberi túlterheltség, többek közt a nyugdíjasoknak kézbesítendő Erzsébet-utalványok miatt lépett életbe. Így az embereknek maguknak kell bemenni a postára, ha át akarják venni a levelüket. 

A levélküldemények elmaradására panaszkodtak az RTL Klub nézői, a híradó egy Budapest környéki településen utánajárt a dolognak. Rejtett kamerával forgatott stáb az egyik postán, ahol egy dolgozó elmondta, központi utasítás, hogy a túlterheltség miatt, nem viszik ki ezeket a küldeményeket. Helyettük csak az előre megírt értesítőket dobja be a postás, és a postahelyen adják ki a levelet - árulta el egy postás dolgozó.

 

index.hu


 

h i r d e t é s