fbpx Németh Zsolt a levegőbe köpött, majd alá állt | CIVILHETES

h i r d e t é s

Németh Zsolt a levegőbe köpött, majd alá állt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Zsolt a levegőbe köpött, majd alá állt

2018. május 28. - 17:55

 

A marxizmus újra bejárja Európát, csak most liberális köntösben - mondta remek ütemérzékkel Németh Zsolt, fideszes fődiplomata. De csak azért köpött a levegőbe, hogy két nap múlva aláálljon. - írja a b1.blog.hu.

Forrás: b1.blog.hu

Európát liberális köntösben ismét bejárja a marxizmus eszméje és újra áttelepítések fűződnek hozzá.

 – így mondta a parlament külügyi bizottságának elnöke, Németh Zsolt – akit egyébként a Fidesz visszafogodtabb, atlantista vonalához sorolnak. –

Magyarországon nem döntötték le Marx és Engels szobrait, hanem Budafok-Téténybe, a szoborparkba vitték. Azt hitték, hogy szellemek közé kerülnek, de „liberális köpenybe bújva” újra bejárják Európát ezek az eszmék.

 És persze:

A kitelepítés oka a kapzsiság volt, de a hátterében a társadalmi átalakítás, a felforgatás, a bizonytalanság generálása húzódott meg.

Vagyis: ma a liberálisok valójában kommunisták, akik ki akarják telepíteni az arabokat a szülőhelyükről, hogy betelepítsék a magyarok spájzába. A legfőbb liberális kommunista pedig Juncker, az Európai Bizottság konzervatív, néppárti elnöke.

Ha eddig zavaros lett volna a konzervatív kommunista liberálisok ördögi terve, akkor most tessék nagyon koncentrálni. Mert ugyan az a Németh Zsolt, aki szombaton még arcon köpött minden marxistát, az hétfőn hajlongva fogadta az országgyűlésben a Vietnami Kommunista Párt Politikai Bizottságának tagját, akivel jól meg is beszélték, milyen remek lesz, amikor a főtitkár elvtárs Budapestre látogat ősszel.

Baráti a viszony Magyarország és Vietnam között, a jó viszonyt az utóbbi években rendkívül elmélyítették a tudományos, oktatási és gazdasági kapcsolatok

 – na, ezt is Németh bírta mondani. Egy fekete öves kommunista mellett. Egy olyan kommunista mellett, akit nem Németh titulál kommunistának, hanem saját maga. Mégpedig büszkén.

Ilyen önszemenköpés után mi is méltán vagyunk büszkék Németh Zsoltra és gazdáira.

b1.blog.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s