h i r d e t é s

„Nemzeti konzultáció 2018 – A családok védelméről”

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

„Nemzeti konzultáció 2018 – A családok védelméről”

2018. november 07. - 17:06

 

Újabb milliárdok mennek el a kormány legújabb propagandájára. Mindezt természetesen az adófizetők állták. És bár hatás legfeljebb bizonyos statisztikák kozmetikázáshoz kell, kár lenne egy ilyen alkalmat kihagyni, hogy megfricskázzuk az illetékesek orrát. Ha már beleütik a családi ügyekbe.

Egyetért-e Ön azzal, hogy a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával kell orvosolni?

Hogyne, a magunk részéről azt is elvárnánk a kormánytól és elkötelezett híveitől, hogy a biztonság kedvéért családon belül oldják meg a szaporulat problémáját. Ha eddig ugyan nem tették. Fő a biztonság.

Egyetért-e Ön azzal, hogy az új családtámogatási programokat a továbbiakban is munkavégzéshez kell kötni?

Naná, minimum egy tucat gyerek és mellette egy alulfizetett közmunka kiváló serkentő arra a felismerésre, hogy az ember szó szerint rábaszott.

Egyetért-e Ön azzal, hogy a fiatal házaspároknak támogatást kell adni az önálló életkezdéshez?

Sőt, érvényesített házasságlevél nélkül meg kell tiltanunk azt, hogy a felnőtté váló gyermek elhagyja a szülői fészket. Rögtön megoldott az időskorúak támogatása is.

Egyetért-e Ön azzal, hogy több gyermek vállalása esetén több támogatást kell adni?

Mint fentebb, egy tucat alatt ne járjon semmi, afölött pedig a szülő szája sem fog. A végkimerülés remek eszköz az engedelmesség kedvéért.

Egyetért-e Ön azzal, hogy a legalább három gyermeket vállaló édesanyáknak kiemelt támogatást kell adni?

Sőt két gyerekkel vonjuk meg az ’anya’ jelzőt, vezessük be a junior, a senior és nagyasszonyanya kifejezéseket.

Támogatja-e Ön azt, hogy az állam ismerje el a valódi főállású anyaság intézményét?

Sőt a főállású hibbant intézményét is vezessük már be, legalább lesz a Fidesznek és a velük kooperáló egyházaknak egy általánosan birtokolható intézménye.

Egyetért-e Ön azzal, hogy a beteg gyermeküket otthon ápoló családtagok nagyobb támogatást kapjanak?

Nem értjük a kérdést, ha ez annyira fontos lett hirtelen, miért vette el korábban a Fidesz?

Egyetért-e Ön azzal, hogy a gyermekeink szellemi, lelki és fizikai fejlődése olyan érték, amelyet a magyar államnak védenie kell?

Agymosást minden családba. Legyen minden gyermek mellett egy propagandista, aki szellemi és lelki (vissza)fejlődését garantálja.

Egyetért-e Ön azzal az alapértékkel, miszerint a gyermekeknek joguk van anyához és apához?

És akkor mi a francot keres a családban az állam?

Egyetért-e Ön azzal, hogy a gyermekeiket nevelő családoknak járó költségvetési támogatások kétharmados védelmet kapjanak?

Értelmezhetetlen kérdés, kétharmados védelem? Mi inkább 100 százalékos védelmet kérünk a családok felé. Magyarán az egyetlen veszélyforrástól védje meg a családokat az állam; a mindenbe belekotnyeleskedő Fidesztől.


 

h i r d e t é s