h i r d e t é s

Nincs kimenő hívás a bokszszövetségnél

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nincs kimenő hívás a bokszszövetségnél

2019. január 23. - 09:12

 

Összeomlott a költségvetés.

Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) távozó elnöke és Erdei Zsolt a szervezet új elnöke kezet fog a MÖSZ közgyűlésén 2017. április 1-én. Csötönyi Sándort, aki lemondott tisztségéről, a tagok tiszteletbeli elnöknek választották. Erdei egyedüli jelöltként a 106 szavazásra jogosult tagból a közgyűlésen megjelent 87 tag igenlő szavazatával lett elnök. - Fotó: Kovács Attila/MTI

Tavaly októberben derült ki, hogy baj van a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnél: a költségvetésükben 348 millió forintos hiány keletkezett a drága augusztusi ifjúsági bokszvébé megrendezése után.

A Bors arról ír, hogy a szövetség alkalmazottai már mobiltelefonálni sem tudnak, mivel a szolgáltató, blokkolta a kimenő hívásokat. A szövetség korábbi (most tiszteletbeli) elnöke, Csötönyi Sándor azt mondta: nem tudja visszahívni az illetékeseket az Európai Bokszszövetségnél (EBUC), hogy elintézze a februári moszkvai kongresszusra való kijutását.

Azt mondta: „Írásban befutnak hozzám az előzetes anyagok, de azokra szóban nem tudok reagálni az EUBC felé. Bízom benne, hamarosan rendezik a számlát, és végre kapcsolatba léphetek kollégáimmal. Legutóbb a szövetségi irodából próbálkoztam, de csak a hazai városi vonalak működnek.”

Erdei Zsolt, a MÖSZ elnöke – akitől, miután nyilvánvalóvá vált a nagy hiány, az elnökség megvonta az aláírási jogát – azt mondta: az ő mobilja működik, mert saját zsebből fizeti a számlát, és ezt tanácsolja Csötönyinek is. (Bors) / 444.hu


 

h i r d e t é s