h i r d e t é s

Nincs még párja? A Corvin Plaza a szingliket várja Valentin-napon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nincs még párja? A Corvin Plaza a szingliket várja Valentin-napon

2019. február 14. - 12:19

 

Randevút szervez párkeresőknek a Corvin Plaza.

Illusztráció: MTI Fotó: Kovács Tamás

Ismerkedős közösségi élménnyel várja az egyedülállókat a budapesti bevásárlóközpont Valentin-napon. A Corvin Plaza meghitt hangulattal, ajándékokkal, műsorral és meglepetésekkel készül, kifejezetten a párkeresőket várják a ma délutáni rendezvényre.

Idén is elérkezett a szerelmesek legkedvesebb ünnepe, habár amennyire édes a Valentin-nap, sokak számára talán éppen annyira keserű is. Mindenki került már olyan helyzetbe, hogy egy komoly szakítás vagy sikertelen randik sorozata után nem szívesen bámulta a rózsaszín ködben és vörös rózsákban úszó párokat, azon töprengve, vajon hol várhat rá is az igazi. A Corvin Plaza éppen ezért a mai napon a párkeresőknek kedveskedik. 

A Szinglik napja névre keresztelt programsorozat 16:00 és 21:00 óra között várja a még egyedülállókat egy külön erre az alkalomra kialakított meghitt kávésarokkal és különleges meglepetésekkel. Az első randi hangulatát idéző miliő azonban nem lenne teljes ajándékozás nélkül. A szervezők erről is gondoskodnak, hiszen a korán érkezőket ajándékcsomaggal köszönti a népszerű bevásárlóközpont, hogy az újonnan megismerkedő pároknak teljessé tegye az élményt.

Emellett a rendezvény egy napjainkban fontos témát is boncolgat, méghozzá az egyre elterjedtebb online társkeresők és randi applikációk használatát. Délután a rendezvény műsorvezetői, Köböl Anita és Világi Péter, többek között S. Tóth Márta coach-ot faggatják majd a társkeresésről és arról, hogy milyen kihívásokkal szembesülnek a szinglik ebben a folyamatban.

Az idei Valentin-napon azokat szólítjuk meg, akikre talán kevesebb figyelem esik a turbékoló párok között. Még mindig sokan keresik társukat az életben.

A párkapcsolat, a szerelem életünk meghatározó része és fontosnak tartjuk, hogy élményekkel, elgondolkodtató előadásokkal segíteni tudjuk az egyedülállókat.

Ki tudja, talán a Szinglik napja valakik nagy találkozása lesz.

– foglalta össze Polgári Noémi, a Corvin Plazát üzemeltető Klepierre marketing vezetője.

A műsor, az ajándékok és meglepetések mellett a szervezők játékokkal is készülnek a szingliknek, hogy igazi közösségi élménnyé varázsolják a Valentin-napot.

 


 

h i r d e t é s