fbpx Azonnali minimálbéremelést javasolt az MSZP | CIVILHETES

h i r d e t é s

Azonnali minimálbéremelést javasolt az MSZP

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Azonnali minimálbéremelést javasolt az MSZP

2021. július 22. - 14:05

 

Azonnali minimálbéremelésre tett javaslatot az MSZP elnökhelyettese csütörtöki online sajtótájékoztatóján, amelyet a Fejér megyei Hatvanpusztán tartott, ahol a miniszterelnök édesapja, Orbán Győző birtoka található.

Forrás: Mérce

Az azonnali minimálbéremelés a Fideszen múlik. A szocialista párt javaslata a minimálbér adómentessé tételére "az asztalon van", már csak az kell, hogy a Fidesz is támogassa, és összehívja a rendkívüli parlamenti ülést, hogy megszavazzák - mondta Komjáthi Imre.
    A javaslat értelmében mindenki béremelést kapna adójóváírás formájában 321 ezer forintig. Ez az azonnali segítség semmibe nem kerülne a vállalkozóknak - tette hozzá.
    A politikus a hatvanpusztai birtokról azt mondta, hogy a HVG számításai szerint 10 milliárd forintos beruházás zajlik ott.
    Az ingatlanban lesz egy akkora kandalló, amelynek ára megegyezik egy csepeli panel árával. Lesz aszfaltos úthálózat, mélygarázs és minden olyan, ami a főúri élethez szükséges Orbán Viktornak és családjának - mondta a szocialista elnökhelyettes.
    Egy ilyen főúri kúria ablakából nem látszik a magyar valóság.
Hiába próbálja Orbán Viktor "megetetni" a magyarokat azzal, hogy ő a nép egyszerű gyermeke, ezt ők már nem hiszik el, mert látják a dőzsölést, az urizálást - közölte Komjáthi Imre.
    A politikus az uniós beruházásokéhoz hasonlító információs táblát vitt a birtokhoz, mert szerinte a magyar adófizetőknek joga van tudni, mi épül ott és miből.
    A táblán az áll: "Megújul az Orbán család főúri majorsága, ami egykor Habsburg József főherceg mintagazdasága volt". A táblára azt is felírták, hogy a magyar adófizetők 10 milliárd forint támogatást adtak a beruházáshoz, a kedvezményezett pedig a miniszterelnök és családja. (MTI)


 

h i r d e t é s

Kommentek