fbpx Jelmezek, amik lenyűgözően hasonlítanak a Transformerekre! - VIDEÓ | CIVILHETES

h i r d e t é s

Jelmezek, amik lenyűgözően hasonlítanak a Transformerekre! - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Jelmezek, amik lenyűgözően hasonlítanak a Transformerekre! - VIDEÓ

2015. október 08. - 13:44
0 komment

 

Az az alábbi videók megtekintése után valószínűleg a fejéhez fog kapni, hogy miért nem neki jutott először eszébe egy ilyen jelmezt készíteni.

Fotó: Youtube

A turisták által frekventált helyeken általában sokféle élő szoborral lehet találkozni, ám mind közül az egyik legkreatívabb installációt New Orleans utcáin videózták le. A Transformers filmek iránt rajongók szívét valószínűleg azonnal megdobogtatja az élő autobot, ám ez még nem minden - írja a hvg.hu.

Mivel az élő szobrok sajátja, hogy némi apró fejében meg is mozdulnak, az amerikai férfi sem volt ez alól kivétel. Ő azonban nemcsak pozíciót váltott, hanem villám gyorsan egy működő autóvá változott, hogy így tegyen néhány tiszteletkört a nézelődők kedvéért. A jelmez annyira tökéletesre sikeredett, hogy azon szemmel láthatólag még a differenciálmű is kiválóan működik.

Emberünk nem most kezdhette a szakmát, a YouTube-ra már 2012-ben is töltöttek fel róla egy hasonló felvételt, akkor azonban még fehér színű autónak álcázta magát.

Mind közül a legjobb jelmezt viszont az amerikai Robot Costumes készítette, ők Űrdongót keltették életre.

A videók megtekintése után van egy olyan érzésünk, hogy minden lelkes rajongó apukában ugyanaz az ötlet merült fel: "milyen jól nézne ki a gyerek farsangkor egy ilyen jelmezben!"

 

hvg.hu (Címlap Fotó: Youtube)


 

h i r d e t é s

Kommentek