fbpx Bocskai apuka és a siker | CIVILHETES

h i r d e t é s

Bocskai apuka és a siker

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bocskai apuka és a siker

2017. június 22. - 07:28

 

Aki tisztességgel dolgozik, nem sok eredményre számíthat - ügyeskedni kell és/vagy lopni a mai sikeres és erős Magyarországon. Persze kivételek mindig vannak.

Bocskai apuka "sikeres"

Bocskai apuka egy csomó pénzt nyúlt le a sikeres és jól fejlődő (via Orbán Viktor) nyíregyházi önkormányzattól, ezért nem jogorősen 4 év börtönre ítélték. - írja az Index

Bocskai Pétert, a NyírVV Kft. vezetőjét különösen nagy vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás és hamis magánokirat felhasználásában találták bűnösnek, írta a Magyar Nemzet. A másod- és a harmadrendű vádlottak szintén letöltendőt kaptak, az ítélet még nem jogerős.

Bocskai a vád szerint egy ismerős vállalkozót bízott meg az útfelújításokkal, de annak egy részét csak leszámlázták, a munka nem készült el. A Magyar Nemzet szerint a bíróság korábban meghallgatta a polgármestert, Kovács Ferencet is, aki viszont elmondta, az önkormányzat nevében nem jelent be kárigényt. (Pedig a feljelentés 50-100 millió forint közötti összegű fiktív számlázás gyanújáról szólt.) 

A Magyar Nemzet szerint Bocskai a nyíregyházi polgármester bizalmasa, jobbkeze, a Fidesz nagy támogatója. Olyannyira, hogy a 2014-es országgyűlési választás kampányban Bocskaiéknál készült Orbán Viktorról egy családlátogatós videó is. A forgatókönyv szerint miniszterelnöknek Bocskai Fidesz-rajongó fia írt levelet, és hívta meg magukhoz egy személyes látogatásra. Orbán válaszolt is a 16 éves fiú "intelligens levelére", majd a meghívásnak is eleget tett.


 

Kommentek

h i r d e t é s