h i r d e t é s

A kormánymédia "Soros-birodalomról" ír

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A kormánymédia "Soros-birodalomról" ír

2020. február 22. - 14:48

Nagyon várja a kormánymédia a vasárnapi tüntetést, a kormánymédia szerint teljes a mozgósítás

A Fidesz korábban úgy fogalmazott, hogy a magyarokat és romák a "Soros hálózat" uszítja egymásnak. Az Origo némiképp tovább csavarta a Soros-potmétert, mert már "Soros-birodalomról" ír. Ez pedig annyira tetszik az adóforintjainkból fenntartott távirati irodának, hogy azonnal le is hozta az Origo "hírét" távirati stílusban.

A cikkben az áll, a tüntetésen felszólalók között Soros György ismert aktivistái szerepelnek, köztük olyan is, akinek az alapítványa személyesen Soros Györgytől kapott 3 millió forintot. Hozzátették, a demonstrációhoz elsőként csatlakozott a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), az Amnesty International Magyarország és a Magyar Helsinki Bizottság.

- idézi az Origót az MTI. Hűha, ez rengeteg pénz, éppen 3086666-szor kevesebb, mint amiből a közmédia tavaly fenntartotta önmagát. - de az is kevés volt, mint a végén kiderült.

A résztvevők számát úgy próbálják növelni, hogy vidékről buszokkal szállítják őket Budapestre, a buszoknak pedig a parkolást is megszervezik - írták.

- mert a Békemenetre a "magyar emberek" és március 15-re a lengyel testvérek nyilván teleporttal érkeznek kifejezni.

Az említett három szervezet "teljes mértékben Soros György finanszírozása és ezen keresztül irányítása alatt áll.

- erről tényleg a Harry Potter jut eszembe, amikor is Voldemort visszatértét a végletekig tagadó Cornelius Caramel konkrétan megőrült a félelemtől. Mert bizony a Fidesznek az nagyon-nagyon félelmetes, ha emberek viszonylag nagyobb létszámban nem tudnak a kormányzati agymosógéppel azonosulni és esetleg más véleményt fogalmaznak meg.

Az Origo/MTI még megemlíti a bősz sorozás közben a migrációt is, az Amnesty Internationalt külön kiemeli és a "sajtóanyagba" még egy idézőjeles "emberi jog" is belefér.

Végül szépen felsorolják, hogy mely szervezetek gondolják másképp, mint a NER. Példul a Tanítanék Mozgalom és a támogatók között - az Origo szerint - feltűnik az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet is.

Csak gratulálni tudok az Origónak és az MTI-nek, nyilván bónusz jár azért, hogy egy cikkben hányszor tudják leírni, hogy Soros.

Az Origonak 31-szer, az MTI-nek 11-szer jött össze. Ja és biztos-ami biztos, a Magyar Nemzet is lehozta cikket. Azt, hogy hányszor szerepel benne Soros, nem volt cérnám megszámolni, de 159 lájkot kapott az anyag.

De eszembe jut a Fidesz eszetlen sorosozásáról a Hülyék paradicsoma című klasszikus is. Itt nem Soros van, hanem Brawndo energiaital.