h i r d e t é s

Még véget sem ért a járvány, máris indul a „nemzeti konzultációnak” nevezett nagyszabású manipulációs kampány

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Még véget sem ért a járvány, máris indul a „nemzeti konzultációnak” nevezett nagyszabású manipulációs kampány

2020. június 12. - 08:38

Ennek célja nem az emberek véleményének megismerése, hanem ellenkezőleg, a kormánynak tetsző vélemények előállítása.

 

Szél Bernadett és Hadházy Ákos képviselők arra vállalkoztak, hogy begyűjtjük a nemzeti konzultáció kérdőíveit, hogy megmutassák: létezik az a Magyarország, amelyik nem kér a propagandából és nem kér a hazugságokból. A józan, tisztességes és igazságszerető Magyarország igenis létezik és változást akar!

A kormányzást helyettesíteni hivatott „nemzeti konzultáció” egyetlen célja, hogy továbbra se a valós problémákkal foglalkozzunk, hanem azokkal a kreált ellenségekkel, akikkel szemben Orbán Viktor a nemzeti érdek védelmezőjeként léphet fel. A „nemzeti konzultáció” nem párbeszéd, hanem manipuláció, célja nem az emberek véleményének megismerése, hanem ellenkezőleg, a kormánynak tetsző vélemények előállítása.

Amíg mi a képzelt ellenségekkel harcolunk, ők bevezetik a rabszolgatörvény 2.0-t, megtagadják az egészségügyi és szociális dolgozók bérköveteléseit, magukra hagyják a munka nélkül maradt embereket, kivéreztetik az önkormányzatokat, tíz évre titkosítják az országot eladósító nagyberuházás szerződéseit, oligarcháik pedig zavartalanul csapolják tovább a közpénzt.

Az ívek begyűjtésével lehetőséget szeretnének adni minden józanul gondolkodó, tisztességes és változást akaró állampolgárnak, hogy kifejezze véleményét. Azt kérik a választóktól, hogy ne dobják a kukába az üres kérdőívet, hanem juttassák el a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány (TITA) 1401 Budapest, Pf. 152. címre. 
Aki arra vállalkozna, hogy másoktól is begyűjti az ívet, kérjük, regisztráljon aktivistaként a [email protected] címen.

A konzultációs ív elküldésével anonim módon üzenhetünk a kormánynak: sokan vagyunk és nem maradunk csendben!

Esztergomban így lehet leadni a nemzeti konzultációs íveket: