h i r d e t é s

Az intenzíven ápolják az arcmaszk viselését megtagadó lelkészt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az intenzíven ápolják az arcmaszk viselését megtagadó lelkészt

2020. szeptember 20. - 08:25

 

Koronavírus-fertőzéssel az intenzív osztályon ápolják a lelkészt, aki az istentiszteleteken magabiztosan "maszktagadónak" vallotta magát, és folyamatosan megkérdőjelezte a járvánnyal kapcsolatos hírek valódiságát.

Paul Van Noy - Forrás: Facebook/@Paul Van Noy

Paul Van Noyt, az idahói Coeur d'Alene-i Gyertyafény Egyház lelkészét két hete kezelik Covid-fertőzés miatt a kórházban. Rajta kívül a gyülekezeti szolgálat öt tagja fertőzött.

A lelkész nemrégiben jelentette be, hogy rövidesen várhatóan kikerül az intenzív osztályról, kezelését azonban előbb a kórházban, majd otthon folytatják.

Paul Van Noy rendre vitatja járvány mellett következményeit is. Legutóbb egy augusztusi, bő lére engedett bejegyzésében tette – utána került kórházba:

A felesége is fertőzött, de nem szorult kórházi ápolásra.

A Gyertyafény Egyház helyi gyülekezetét márciusban átmenetileg bezárták. A templom májusban nyílt meg újra, a hívőktől azonban nem várták el az arcmaszk viselését.

Paul Van Noy már akkor közölte, hogy nem tesz eleget a hatósági utasításnak, és nem zárja be a templomot, holott az istentiszteleteket online is közvetítették. (Euronews)


 

Kommentek

h i r d e t é s