h i r d e t é s

A szőnyeg szélén

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A szőnyeg szélén

2021. január 05. - 06:48

Orbán rajtaütésszerűen újabb nagyszerű győzelmet aratott: levittük a járvány második hullámát a birkózószőnyegre! - mondta a mellét döngetve. 

Na, mármost!

  1. Orbán semmit sehova nem vitt le, csak haza. A zsozsót. Nagyjából ennyi szerepe van a járvány elleni védekezésben.
  2. Ha már megint idióta, infantilis sporthasonlattal élt (másra neki nem futja, nem egy Churchill vagy egy de Gaulle – ne is nagyon említtessenek vele egy napon) egyelőre a járvány második hulláma visz be tust tus után.
    Két nap csökkenést újabb esetszám-növekedés követ. Miért ne? Mi történik másképp, mint eddig? Megjegyzem, az ünnepek alatt a többség otthon volt, az átmeneti csökkenés nyilván ennek tudható be.
  3. A hazugság és az önimádat mellé egy harmadik jellegzetes orbáni attitűd is társul, és e harmadik a legrosszabb! Ez ideig, és most is elfelejtette ugyanis részvétét nyilvánítani a kilencezer eddigi, és ki tudja a
    jövőben még hány további elhunyt honfitársunk hozzátartozóinak, akik tán kevésbé örülnek Orbán eme sportsikerének.

Hogy felejthette el? Hát nyilván nem érez semmiféle részvétet. Az nem fontos! Nem váltható csengő aranyakra! Egy kisebb város lakosságáról van szó! Ők nem hiányoznak Orbánnak a magyarság fogyásáról szóló
rémálmaiból?

Remélhetőleg minél többen hallgatták a hozzátartozók közül Orbánnak a Kossuth rádióban leadott zengedezését. És megjegyzik vagy másfél évre.