h i r d e t é s

Noszály Sándor inpotens volt a gyógyszerektől

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Noszály Sándor inpotens volt a gyógyszerektől

2015. október 11. - 10:52
0 komment

 

A poklok poklát járta meg a Novák Henivel való szakítása után Noszály Sándor (43), az egykori teniszező Friderikusz Sándornak vallotta be: teljesen összeomlott az élete.

Noszály egy teljes napra összeköltözött Friderikusszal, a 24 óra során kitárta szívét a showmannek // Fotó: TV2

Az Összezárva Friderikusszal című műsor vasárnapi adásában a házigazda olykor kínos, drogokról, alkoholról szóló kérdéseire is őszintén válaszolt a Nagy Ő egykori sztárja, aki informátorunk szerint – hónapokig tartó kezelés ide vagy oda – még most sincs túl jól - írja a blikk.hu.

Noszály és Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja öt évig volt együtt, a teniszező kedvese miatt költözött ki az USA-ba, mert Heni ott akarta tovább építeni színészi karrierjét. Az első hírek szerint tökéletes volt a boldogság és az összhang köztük, de tavaly év elejére megbomlott a harmónia. Noszály sokáig tagadta, hogy baj van, de most Friderikusznak először bevallotta, mi vezetett a szakításhoz, és hogyan omlott össze, miután magára maradt. 

A teniszező hűtlen lett Henihez, aki ezért elhagyta, Noszályt pedig a szakítás után teljesen lerántotta az örvény. Olyan mély depresszióba süllyedt, hogy 12 napja nem aludt már – ami önmagában is életveszélyes állapot –, amikor végül repülőre szállt, és hazatérve Budapestre önként vonult be a pszichiátriára.

Az első napokban mesterségesen altatták, később antidepresszánsokat szedett marokszám – ő, aki a saját bevallása szerint azelőtt még egy C-vitamint sem vett be. A teniszező teljesen padlót fogott, impotens lett, talán a nagy mennyiségű nyugtató és antidepresszáns hatására is – sem a nők, sem a szex nem érdekelte, s egyedül a barátai tartották benne a lelket.

– Noszály nagyon őszintén vallott Friderikusznak, de úgy tűnt, még mindig nincs teljesen jól, mintha néha még most is szét volna esve, gyakran még a beszéd is nehezére esett – mondta informátorunk. – De látszott, nagyon vágyott rá, hogy beszélhessen ezekről a dolgokról.

Tavaly augusztusban egyébként súlyos fejsérüléssel került kórházba, miután egy budapesti szórakozóhelyen elesett, és egy asztalba verte a fejét. 

 

blikk.hu


 

h i r d e t é s