h i r d e t é s

Novák Elődnek komoly fétisévé vált a szivárványos zászló

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Novák Elődnek komoly fétisévé vált a szivárványos zászló

2020. augusztus 19. - 06:24

 

Újbuda önkormányzatát is megszabadította a szivárványos zászlótól a Mi Hazánk alelnöke

Novák Előd önkormányzati képviselő munkában

A mozgalom közleményében hosszan okfejti Novák Előd, újbudai önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk alelnöke alláspontját, miszerint "Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQP-zászlót".

A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: "A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el.""

Újbuda Önkormányzata feljelenti Novák Elődöt a szivárványszínű zászló letépése miatt

Újbuda Önkormányzata feljelenti Novák Elődöt, a szélsőséges Mi Hazánk Mozgalom alelnökét, amiért a polgármesteri hivatal elé felhúzott szivárványszínű zászlót, a zászlótartó rúd megrongálásával leszedte és ellopta. A DK-s vezetésű, XI. kerületi önkormányzat a magyar zászló mellé természetesen újra kitűzi a szivárványszínű zászlót.

 

Az első szivárványos zászlót a fővárosi önkormányzat homlokzatáról szedte le Novák Előd, majd a rendőrök kiérkezése után performanszát azzal fejezte be, hogy elszaladt a zászlóval.


 

h i r d e t é s