h i r d e t é s

Nyerjen prémium térkövet és fejezze be álomkertjét!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nyerjen prémium térkövet és fejezze be álomkertjét!

2020. augusztus 10. - 11:56

 

Az újHÁZ Centrum nagyszabású nyereményjátékában most bárki megnyerheti az álomkertjéhez szükséges térkövet, ráadásul nem is akármilyet, hanem prémium Viastein térkövet, amely nem csak, hogy természetes megjelenésű, de remekül illeszkedik klasszikus és modern kertekbe is. 

Ha már csak az utolsó simítások hiányoznak, pályázzon még ma!

Az elmúlt hónapokban különösen felértékelődött a kényelmes, funkcionális kert, amely egyszerre lehet home office, bázis a távoktatáshoz, valamint az önfeledt játék és a biztonságos kikapcsolódás helyszíne is. A koronavírus-járvány miatt keletkezett szabadidőt sokan kertjük szépítésére fordították: megteltek a virágágyások színes növényekkel, a dús fűszernövények friss alapanyagai lettek a grillezésnek és a gyerekek trambulinja is biztos lábakon áll már. Az újHÁZ Centrum most lehetőséget ad az álomkert befejezéséhez: nyereményjátékukban három szerencsés pályázó egymillió forint összértékű Viastein térkövet nyerhet.

A győztesek három kategóriából kerülnek majd ki: a kis kertek tulajdonosa 150 ezer, a közepes kerttel pályázó 350 ezer, a nagyméretű kert gazdája pedig fél millió forint értékű, térkőre beváltható újHÁZ Centrum ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb.

A játékban való részvételhez csupán annyi a feladata, hogy augusztus 30-ig megmutassa: álomkertjéből már tényleg csak a Viastein prémium térkő hiányzik. További információk: http://jatek.ujhazcentrum.hu.


 

h i r d e t é s