h i r d e t é s

Nyílt levél az ellenzékhez

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Nyílt levél az ellenzékhez

2018. szeptember 15. - 17:38

 

Olvasónk nyílt levelében szembesíti a teljes magyar ellenzéket a Sargentini-jelentéssel, annak következményeivel és az ide vezető út politikai felelősségével. A levelet változtatás nélkül közöljük.

Őszintén örülök annak, hogy Judith Sargentini asszony kikaparta helyettetek a gesztenyét. 

Annak is örülök, hogy végre valahára megértette talán mindenki azt, hogy miről szól a Sargentini jelentés. Nem másról, mint a nem létező jogállamról. Amit Orbán Viktor és 262 bűntársa derékba tőrt. 2012. január elsején elfogadták Orbán Viktor és a pártja a Fidesz alkotmányát. Ami kimondottan azzal a céllal született, meg hogy ez a Felcsútról dezertált putri vitéz birtokba vegye az országot. Sajnos ez sikerült neki. De nézzük csak meg az okokat hogyan is történt. 2010-n a Fidesz csalással került hatalomra mindenki emlékszik még bizonyára a "fülkeforradalomra". 

A "fülkeforradilmisták" választási programjukban nem szerepelt az alkotmányozás. De gondoltak egyet és neki kezdtek alkotmányozni. A nép jóváhagyása nélkül. Ami azért bizarr, mert az alkotmányban szerepel, és külön passzusai vannak, hogyan lehet hozzá nyúlni az alkotmányhoz. Orbán és a párt és bűn társai ezt mellékesnek gondolták. Az sem érdekelte őket, hogy az alkotmány rögzíti! MINDEN HATALOM A NÉPÉ! Ez azért fontos, mert ezt az alkotmányozást komoly vita társadalmi vitának kellett volna megelőznie NÉPSZAVAZÁSNAK. ami elmaradt. 

A legszebb ebben az egész történetben hogy Orbán államcsínyt hajtott végre. 2011.03.15.-én Mesterházy Attila a Pilvax köznél elmondott beszédében ezt ki is jelentette "ALKOTMÁNYOS PUCCS zajlik!!! Magyarul ÁLLAMCSÍNY TÖRTÉNIK. Ki az, aki emlékszik arra, hogy történt e valami ez ügyben? Szépen elmondta a beszédet és haza ment mindenki békével. Ez nem azt jelenti, hogy asszisztáltak az államcsínyhez? Aztán jött 2014, Amikor is minden képviselőnek lejárt a mandátuma. Mert az utolsó szabad választás, amit az alkotmányos rend írt ki és választási törvény az alkotmányra épült. Tehát már 2014-n nem lett volna szabad részt venni a választásokon, hanem bojkottálni kellett volna azt. A 2014-es választást már az alaptörvény nevezetű tákolmányra épült választási törvényre alapozva tartották meg! Mi történt? 

Hiába figyelmeztették az az alkotmánybírók és a jogászok önöket, akik szerintem csak megélhetési paraziták. indultak a 2014-es választáson, amit természetesen elvesztettek, hiszen Orbán úgy alakította át a választási rendszert, hogy kizárt volt, hogy veszítsen! Most itt nem fogok felsorolni minden törvénytelenséget. A lényeg az, hogy maguk ezt tudták. Tudták és még is hitegették ezt az agyonnyúzott népet. Azzal hogy le tudják váltani az Orbán kormányt. Pedig csak mandátumhoz akartak jutni 2014-n és 2018-n szintén. Önök két aklommal tettek esküt egy illegitim kormány jogrendjére. 

Önök két alkalommal hitelesítették és legalizálták ezt az illegitim Orbán kormányt. Ezzel a tettükkel hozzájárultak ahhoz, hogy az Orbán kormány fenntarthassa minden jogtalanságát. Tekintettel arra, hogy az alaptörvény közjogilag érvénytelen, önök segítettek fenntartani egy színházat! 

A DEMOKRÁCIA LÁTSZATÁT segítettek fenntartani azzal, hogy legalizálták az Orbán kormány jogrendszerét. Önökben nem volt annyi alázat és haza szeretet, hogy ez ellen érdemlegesen tegyenek. A népet, akiktől kicsalták a bizalmat aljasul fel és kihasználták arra, hogy csak és kizárólag a saját egzisztenciális helyzetükre fókuszáltak. Az önök munkáját Judit Sargentini asszony végezte el. Ö szerzett érvényt annak, hogy a jogállam megszűnt Magyarországon! Magyarországon diktatúra van, amit az önök segítségével épített ki az Orbán rezsim! Amit önök a képviselői esküjükkel hitelesítettek. 

Esküdtek már önök a Magyar Köztársaság alkotmányára is. Amit nagyon gyorsan felülírt a képviselői mandátum és az azzal járó érdekeltségek. Ezért nem értem, hogy van önöknek arcuk az ellen hirtelen tüntetést össze hívni, amit részben önöknek is köszönhet és elszenved ez a nép! 

Végezetül! A Sargentini jelentés nem csak az Orbán rendszer ellen készült, hanem azok ellen is, akik engedték kibontakozni ezt az il liberális Patyomkin demokráciát! Szégyelljék magukat.

 

Tisztelettel: Laska veronika


 

h i r d e t é s