fbpx Nyomtatás otthon egy gombnyomással | CIVILHETES

h i r d e t é s

Nyomtatás otthon egy gombnyomással

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nyomtatás otthon egy gombnyomással

2021. március 03. - 15:22

 

Átalakuló életünkhöz pillanatok alatt alkalmazkodnak a technikai eszközök, amik rendületlenül törekednek változó igényeink maximális kiszolgálására.

A kép illusztráció! - Forrás: FabrikaSimf / Shutterstock.com

Amíg korábban megszokott volt a munkahelyünkön intézni a család számára is szükséges dokumentumok – beadandó dolgozatok, hivatalos iratok, születésnapi kuponok – nyomtatását, addig ma már az otthonokban sok helyen rendelkezésre álló nyomtatóknak hála, kényelmesen és pillanatok alatt gondoskodhatunk erről a feladatról. Ahogy az otthoni irodák száma növekszik, úgy alakul ki az igény az olyan termékekre, amik egyszerre képesek több funkciót is ellátni, lehetőség szerint minél kedvezőbb áron, minél hosszabb távon.

Színekben a világ

Amikor otthoni használatra választunk nyomtatót, egyre fontosabb szempont, hogy a telefonunkkal készült képeket is lehetőségünk legyen vele kinyomtatni. Home office alatt sem maradhatnak el a kimutatások, infografikák, amiknek létrehozásában nagy segítség lehet, ha nem a szürke árnyalataival dolgozunk kizárólag. Célszerű úgy döntenünk, hogy a fekete-fehér oldalak mellett lehetőségünk legyen a színek nyomatására is, így jó választás egy kombinált csomag, amilyen a HP 652 patron MultiPack. A két patronnal saját dolgunkat könnyítjük meg, egy gombnyomással gondoskodhatunk a családi, munkahelyi feladatok kivitelezésről.

Kérek egy feketét!

Ha már egy ideje használatban van a készülékünk, előbb vagy utóbb szembe kell nézni a feladattal, hogy új festékpatront vásároljunk a kiürült helyére. Elsőre ez ijesztőnek és komoly kihívásnak tűnhet megtalálni a megfelelő darabot, de a beszerzés jóval könnyebb, mint azt elsőre gondolnánk – tökéletesen mutatja ezt a HP DeskJet 2600 patron példája is, hiszen több variáció közül választhatunk. A festékkazetták széles kínálata biztosítja, hogy a számunkra legmegfelelőbbet válasszuk, ami pénztárcánknak és szükségleteinknek figyelembevételével nyújtja a lehető legjobb minőségű nyomtatási élményt úgy, hogy ki sem kell mozdulnunk otthonról.


 

h i r d e t é s

Kommentek