h i r d e t é s


Okostelefont dobott piacra a Pepsi

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Okostelefont dobott piacra a Pepsi

2015. november 20. - 11:05
0 komment

 

Ezt a Pepsit kivételesen nem lehet meginni: megérkezett a nagy üdítőgyártó cég első mobiltelefonja.

Fotó: mashable.com

A Pepsi szó hallatán legtöbbünkben ugyebár valamilyen édes üdítőital jut eszünkbe, mostantól azonban már nemcsak innivalót vásárolhatunk magunknak ilyen márkanévvel. Történt ugyanis, hogy bemutatkozott a Pepsi Phone P1, mely az üdítőgyártó vállalat első sajátmárkás okostelefonja - írja a 24.hu.

A kínai Shenzhen Scooby Communication Equipment által gyártott újdonság komplett borítása minőségi alumíniumból készült, és a legfrissebb trendeknek megfelelően unibody, vagyis házilagosan a garancia elvesztése nélkül megbonthatatlan kivitelű. Az előlapot egy lekerekített szélű 2.5D üveglap mögé bújtatott, 5,5 colos képátlójú Full HD érintőkijelző uralja, a számítási feladatokat pedig egy nyolcmagos MediaTek MT6592-es chipset hajtja végre.

Az Android 5.1.1 (Lollipop) operációs rendszerű újdonság 2 GB RAM-ot és 16 GB flashmemóriát kapott, és természetesen a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség is adott. Az előlapi kamera révén 5 megapixeles szelfik készíthetők, a 13 megapixeles hátoldali fényleső pedig f2-es fényerejű optikát és 1/3,06 colos szenzort vonultat fel. Szólnunk kell továbbá a 3000 mAh kapacitású akkumulátorról, a villámgyors LTE mobilnetről, a dupla SIM-slotról, illetve a hátoldali ujjlenyomat szenzorról. A háromféle színváltozatban gyártott Pepsi Phone P1 első ezer példánya mindössze 32 ezer forintos áron került forgalomba – a normál listaárról egyelőre hallgat a gyártó.

 

24.huh i r d e t é s

betöltés...

;