h i r d e t é s

Október utolsó napján kisüt a nap

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Október utolsó napján kisüt a nap

2019. október 31. - 05:56

 

Délelőtt délen lehetnek felhősebb területek, máshol gyengén felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem várható. 

Délután a többórás napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, de ezekből csapadék nem várható. Méréskelt marad a szél, a maximumhőmérséklet mindössze 8, 12 fok között alakul. - írja az Időjárás.hu

Orvosmeteorológia

Csütörtökön nem érkezik front, markáns változás nem történik. - írja a meteoklinika.hu

Az immunrendszer folyamatos erősítése is fontos: megnövelt C-vitamin bevitelre van szükség. A nyirkos tájakon még ennél is kellemetlenebb komfortérzet alakulhat ki. A meleg levesekkel, teákkal felmelegíthetjük magunkat, de melegítő hatású fűszereket is alkalmazhat az étkezés során. A hideg időben erősödnek a kopásos jellegű ízületi bántalmak, különösen reggel, de a tartósabban nyirkos helyeken napközben is jelentkezhetnek izomgörcsök, végtagfájdalmak. Napközben gyenge vérnyomáspanaszok, illetve fejfájás is felléphet. Emellett helyenként nagy a napi hőingás, a vérnyomáspanaszokkal élők tünetei erősödhetnek.

Főleg keleten élénkül meg a légmozgás, ingerültséget, nyugtalanságot okozva. A napos időszakok azonban javítanak a hangulaton, hatására jobb közérzet alakul ki.

A levegő minősége jó, de átmenetileg megemelkedhet a szállópor koncentrációja.

A közlekedőket alacsony napállás esetén könnyen elvakíthatja a napsütés, mindig tartson megfelelő követési távolságot!

meteoklinika.hu / idojaras.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s