fbpx Online innováció a Magyar Autókereskedőháznál | CIVILHETES

h i r d e t é s

Online innováció a Magyar Autókereskedőháznál

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Online innováció a Magyar Autókereskedőháznál

2021. szeptember 23. - 09:19

 

Megújult a magyar nyelvű mobile.de

Forrás: mahzrt.hu

Magyarország egyik legmeghatározóbb használtautó-importőre, a Magyar Autókereskedőház Zrt. (MAH) európa legnagyobb használt autó keresőoldalának, a mobile.de partnereként új magyar nyelvű keresőfelülettel, illetve rengeteg innovatív megoldással és szolgáltatással fejlesztette oldalát.

A magyar import autópiac meghatározó szereplője, a MAH Zrt. elsősorban prémium és luxus kategóriás járművek importjával foglalkozik egyedi megbízások alapján. Több új szolgáltatással és megoldással a magyar mobile.de oldala elsőként jelentkezik a magyar használtautó-piacon.
“Ügyfeleink nem kötnek kompromisszumot a minőség a terén. Ezért törekszünk mi is arra, hogy szolgáltatásaink – így a weboldalunk és keresőfelületünk is – a lehető legmagasabb színvonalat képviselje” – fogalmazta meg Borka J. Balázs a MAH Zrt. vezérigazgatója a fejlesztés kiindulópontját.

Új oldal, új lehetőségek, új kedvezmények

A megújult magyar nyelvű kereső a német használtautó-piac prémium szegmensre szűkített kínálatát minden korábbinál részletesebb adatokkal és információkkal teszi elérhetővé az érdeklődők számára.  A kiterjesztett keresési és szűrési lehetőségeknek köszönhetően immáron tökéletesen körülírható a keresett jármű. Az autók adatlapja informatívabb lett és kiegészült részletes műszaki adatokkal a MAH Zrt. saját adatbázisából, így a mobile.de-hez képest többletszolgáltatást nyújt ez a funkció. 

A regisztrált felhasználók az azonnali árkedvezményen túl a keresési szempontokat és többször futtatott kereséseket most már elmenthetik, így nem kell mindig elölről kezdeni a böngészést. A kiválasztott járművek parkolóba is tehetőek, ahol az árfigyelő funkció értesít az árváltozásokról - például ha csökkent egy jármű ára. Sőt, a gépjárművek össze is hasonlíthatóak minden lehetséges paraméter alapján. Ráadásul regisztrációval a kiválasztott jármű házhoz szállítása is díjmentes.

Az oldal a finanszírozási kalkulátor (melynek segítségével a legkedvezőbb finanszírozási formát ki lehet választani) mellett minden más, az autózáshoz kapcsolódó kalkulátort (regisztrációs adó, teljesítmény adó, stb.) is biztosít a felhasználói részére. A megjelenített árak továbbra is minden adót és költséget tartalmaznak, nincsenek rejtett tételek, azok már magyarországi forgalomba helyezéssel együtt értendők.

Szolgáltatások újratöltve

Klasszikus kényelmi szolgáltatásként a használt járművek beszámítása továbbra is lehetséges, hasonlóképpen a teljes körű szolgáltatás része a különböző biztosítások közvetítése, kiegészítő garancia kötésének lehetősége, illetve az állami támogatások (nagycsaládos- és elektromos autó támogatás) igénybevételének biztosítása.

A MAH Zrt. által importált járműveket minden esetben prémium minőségű zárt trélerek segítségével szállítják külföldön és belföldön is, így kizárható minden sérülés és szennyeződés kockázata.

Közhasznú támogatás

Minden, a MAH Zrt-től vásárolt jármű után fix összegű támogatást utal a vevő által választott közhasznú alapítványt számlájára a MAH Zrt. A vállalat célja ezzel nem pusztán a társadalmi felelősségvállalás, hanem részben ügyfelei számára a civil szervezetek és alapítványok előtérbe helyezése azáltal, hogy meg kell keresniük azt a szervezetet, akik támogatnának. 

„A kiemelkedő ügyfélélményen kívül fontos a folyamatos innováció, hogy továbbra is egyértelmű legyen, miért a MAH Zrt. adja a legtöbbet azoknak, akik külföldről szeretnének prémium járművet importálni. Emellett azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy a szélesebb értelembe vett környezetünknek is adjunk és fejlesszük azt. Többet adunk – de kevesebbért.” - mondta Borka J. Balázs. (Magyar Autókereskedőház)


 

Kommentek

h i r d e t é s