h i r d e t é s

Orbán 2037-ig dugta el a Soros-tervet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán 2037-ig dugta el a Soros-tervet

2017. december 10. - 06:47

 

Miután a Parlament nemzetbiztonsági bizottságának közelmúltban megtartott gyűlésén kiderült Soros György nem jelent semmiféle nemzetbiztonsági kockázatot. Mindezt nem más, mint Pintér Sándor, belügyminiszter kifejezett kérdésre válaszolva erősítette meg.

Az ugyanezen a héten tartott Kormányinfón Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter már államtitokról beszélt. A helyzetet árnyalja annak ténye, hogy amennyiben nemzetbiztonsági kockázatról van szó, azt semmilyen körülmények között sem szabad titkosítani.

Vajon hogyan lehet egy olyan fenyegetésre felkészülni, amelynek épp csak részleteiről nem tudunk semmit?

Az ügyben tartott tájékoztatón Németh Szilárd azonban mindennek némileg ellentm ondó véleményének adott hangot.

„a Soros-jelentés részleteiről nem tudott beszámolni, mert azt 2037-ig titkosították.

Azt viszont elmondta: a Soros-hálózat szervezetei több okból is nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Ezt igazolja Németh Szilárd szerint, hogy ezek a szervezetek támogatják a Magyarország és a magyar emberek biztonságát is veszélyeztető illegális migrációt, továbbá az is, hogy a karitatív, illetve emberi jogi segítségnyújtással foglalkozó szervezetek a politikába is beszálltak: nyilatkozataikban és tevőlegesen is támadják a magyar kormány illegális migrációval kapcsolatos politikáját – fejtette ki.” /24.hu/

Mindezek tükrében sem teljesen érthető, hogy ugyan mi okolja a jelentés titkosítását. Különösen, annak 20 éves intervallumát tekintve valamint azt a tényt, hogy az elévüléskor a milliárdos 107 éves lesz. Őt akkor számon kérni – ha csak a modern orvostudomány nem megy át idő előtt egy újabb forradalmi fejlődésen – aligha lehet majd.

Az már sokkal érdekesebb, hogy 2037-ben, Orbán Viktor a hetvennegyedik születésnapját ünnepli. Ami azt jelenti, hogy akkor – hacsak nem hosszabbítja meg az éppen regnáló kormány a titkosítást - kiderül a Soros-terv valódi származási helye.

Amit csak azok nem tudnak biztosan most, akik olyan mélyen eltűntek a miniszterelnök hátsójában, hogy ahhoz már bányászati engedély kell.

Ha azonban ki is derül, ugyan milyen retorzióra számíthat az akkorra éltes aggastyán Orbán?


 

h i r d e t é s