h i r d e t é s

Orbán: Helló Brenzo, hogy vagy?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán: Helló Brenzo, hogy vagy?

2018. február 28. - 19:08

 

Kedd hajnalban felgyújtották a KMKSZ központi irodáját Ungváron. Orbán Viktort intim pillanatában kapta lencsevégre egy odarendelt “szemfüles”, pont, amikor „Brenzóval” egyeztet telefonon a kormányülés előtt. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

Helló Brenzo!

Kedd hajnalban ismeretlen elkövetők betörték a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) Ungvár központjában található székházának az ablakát, és robbanószerkezetet vagy gyújtópalackot dobtak az épület belsejébe. A keletkezett tűzben teljesen megsemmisült az iroda három földszinti helyisége.

Erre reagált a magyar kormány feje egy spontán telefonbeszélgetésben, amit ki is tett a közösségi oldalára. Pénzt, fegyvert, paripát ígért saját nevében, majd kissé zavartan hozzátette, hogy azért ezt még megbeszéli, de tuti a dolog.

Az eset február elején történt, akkor Brenzovics László, a KMKSZ elnöke, az ukrán parlament képviselője az MTI-nek telefonon megerősítette, hogy garázda cselekményt követtek el a KMKSZ ungvári székháza ellen a hajnali órákban. Az épületben komolyabb kár nem keletkezett.

Nagyon örülök annak, hogy a rendvédelmi szervek igen operatívan reagáltak a történtekre

Félreértés ne essék, természetes, hogy segíteni kell. A Magyar állam ki kell álljon az ungváriak mellett. Mi, mindannyian, nem Orbán, nem a kormány, nem a Fidesz vezetői. Ez nem a kampány része, ez a természetes viselkedés.

 

gepnarancs.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s