h i r d e t é s

Orbán ismét a Fidesz elnöke

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán ismét a Fidesz elnöke

2019. szeptember 30. - 10:57

Nehéz hírértéket tulajdonítani ennek a döntésnek, hiszen a Fidesz lényegében nem egyéb, mint Orbán bizarr háreme. És mint minden szektában, itt is a vezetőségváltásra csak akkor adódik lehetőség, ha a legerősebb hang megremeg. Orbán pedig a leghangosabb az őt imádó véglényék gyűrűjében. Ez egyébként elmond mindent a Fidesz többi tagjáról.

Orbán Viktor a Fidesz "új" elnöke - Forrás: Orban Viktor Facebook oldala

Ehhez már csak az őket nyakukon megtűrő nép alkalmatlansága mérhető. Amíg mindenfajta, a legcsekélyebb fokú ellenállás nélkül lenyeli Orbán legelvadultabb döntéseit is, addig a tüntetések csupán hisztérikus sikolyok az Ország történetének legvégén.

A tisztújítás sok újat nem hozott. Az eredmény borítékolható volt. Az nem teljesen tiszta, hogy miért kellett ennek apropóján Orbánnak is felszólalnia, de az kétségtelen, hogy a süketeléshez és a rágalmazáshoz nagyon ért.

A magyarok nem akarnak kevert nép lenni. hanem a keresztény kultúrából kisarjadt, büszke európai nemzet

– üzente Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz tisztújító kongresszusán elhangzott záróbeszédében.

Orbán, akit a küldöttek ismét a párt elnökévé választottak, egy olyan évtizedre szóló programbeszéddel állt a küldöttek elé, amelyben belpolitikai céljait és uniós, sőt világpolitikai terveit is bemutatta.

Az unióval kapcsolatban kijelentette: megegyezésre kell jutni Európa két fele között,

Nem akarja kenyértörésre vinni a dolgot azokkal, akik multikulturális országgá alakították saját otthonukat, elvégre az az ő otthonuk, az ő hazájuk, de ez itt mi hazánk, a mi életünk, efölött a magyarokon kívül más nem rendelkezhet soha. /24.hu/

Pedig a multikulturalizmus volt az egyik feltétele, hogy a magyar nép egyáltalán megmaradhatott Európa e keleti szegletén. Az erények, amikről a minisztár miniszterelnök csacsog is nyugatról származnak. Csak épp mintegy ötszáz éve reneszánsszal kimentek a divatból.

Másik kérdés, hogy azok, akik nem léptek be a Fidesz nevű tisztázatlan célú szervezetbe nem érezhetik magukat otthon ebben a stadionokkal teletűzdelt ámokfutó országban.

Manapság divatos konzervatívnak nevezni mindent, ami nem, illetve a hirdetett célokhoz képest ellenkező hatást kiváltva működik.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s