h i r d e t é s

Orbán nagy szemfényvesztése, milliárdokért

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Orbán nagy szemfényvesztése, milliárdokért

2017. június 29. - 08:26

 

"Hazádból, hogyha még bírod, / Ne menj el, ó, magyar. / Hogy menekülj, lesz mindig ok, / És mindig, hogy maradj. / Itt áldozat, s vajon mi ott? (Kiss Judit Ágnes: Szó)

A Fidesz a minap tartotta a nagy szemfényvesztés záró rendezvényét a fővárosban. Az "Álljunk ki Magyarországért" hangzatos címet viselő ige hirdetésen a kormánypárt legnagyobb "ászai "hazudták tele az országot. Valószínűleg megártott nekik a nagy meleg, így csak üres, semmitmondó szólamokra, tartalmatlan jelszavakra telt tőlük. A néphülyítést a tökélyre fejlesztette Orbán és sleppje. 

Nem tudtunk meg semmi újat, amit a "soha nem, látott részvételű" nemzeti ámítás előtt nem ismertünk. Vajon miért dobott ki erre a hülyeségre sok milliárd közpénzt a kormány, hisz amiről kedden beszélt Semjén Zsolt , Varga Mihály, Kósa Lajos és Orbán Viktor, azt előre borítékolhatni lehetett. Ezért kár volt az éhes csókosok zsebébe újabb "aprót" tömni. A klientúra hűségét persze meg kell fizetni, de miért mindig a mi adóforintjainkból? 

Néhány épületes idézet a záró rendezvényről: 

Varga Mihálytól hallhattuk: "jelentős gazdasági sikereket ért el Magyarország az elmúlt években, olyan eredményeket, amelyeket az emberek is sikernek tartanak."

Kósa Lajostól megtudtuk, " Orbán Viktor az esküjét, miszerint megvédi az országot, a lehető legszorosabb értelemben teljesítette."

Semjén Zsoltra vajon, hogyan nem szakadt rá a mennyezet amikor kijelentette: "Barankovics István óta, 73 éve nem volt olyan befolyásos a KDNP, soha nem volt akkora súlya, soha nem volt olyan "értékhatalmi ereje", mint ma Európa "legkereszténydemokratább" (sicc!) kormányában."

A bolond is tisztában lehetett a végeredménnyel, idézem a miniszterelnököt: "mind a hat kérdésben elsöprő támogatást kapott az az álláspont, miszerint Brüsszelt meg kell állítani, mind a migránsválság, mind a lopakodó központosítás és jogelvonás ügyében.
Az emberek egyöntetűen kiálltak amellett, hogy a magyar gazdaságot érintő döntések itt szülessenek. Továbbra is mi döntsünk az adókról, energiaárakról, ne engedjük át ezeket a döntéseket" A kedves vezető Sorost támadó újabb dagályos körmondataiért is kár volt "konzultálni" az "zemberekkel". Az örökös miniszterelnök folyamatot harcához szükség van vélt, vagy valós ellenségre. A Fidesz az ország kormányzása helyett, fantomokkal csatázik. A jövő évi választások két hívó szava, Brüsszel és a migráns lesz. 

Ezekért az üres mondatokért fizetett rengeteget a Fidesz kormány, ez már annyira a legalja, hogy talán még nekik is nehéz lesz überelniük. Tudjuk persze , a Fidesz mindenre és annak az ellenkezőjére is képes. Joggal merülhet fel a kérdés, a kormány vajon mindent megtehet, ezek a pénzszórások nem alapozzák meg a hűtlen kezelés alapos gyanúját? 

Boldog lehet az ország, örvendhet a nép, örömtüzeket lehet gyújtani szerte a honban, a Fidesz jól megvédett mindannyiunkat a gonosz ármánytól. Kiseprűzte hazánkból a "népnyúzó" Brüsszelt, akik a rizsa (akarom mondani rezsi) csökkentés vívmányait irigyelték; megállították a gonosz karvalytőkést, aki az "örökös" miniszterelnök szerint " Magyarországra (sicc!) és személy szerint rám azért annyira dühös, mert mi a nagy tervének és nagy üzletének útjában állunk" Ekkora ordas hazugság hallatán vajon áll még ma is a Bálna? Soros Györgynek az országgal semmi gondja,Orbán illiberális politikáját tartja elfogadhatatlannak, károsnak. Legutóbbi írásában éppen az ellenkezőjét állítja, mint amiről a miniszterelnök hadovált: "...megtanultam, hogy a demokráciát nem lehet külföldről szállítani. Azt a népnek magának kell kivívnia és megvédenie. Csodálom a magyarok bátorságát, amivel szembeszállnak Orbán maffiaállamának szemfényvesztésével és korrupciójával."

Csak az a kérdés ezek után, vajon ki védi meg a magyar embereket Orbántól és a pénzéhes hűbéreseitől?


 

h i r d e t é s