h i r d e t é s

Orbán újabb értelmetlen nemzeti konzultációja ragyogóan példázza, miért alkalmatlan a Fidesz-kormány bármire is

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Orbán újabb értelmetlen nemzeti konzultációja ragyogóan példázza, miért alkalmatlan a Fidesz-kormány bármire is

2020. május 29. - 11:59

 

Orbán Viktor péntek reggeli szokásos Kossuth rádiós bejelentkezésében elmondta, alkalmasnak látják az időt egy újabb nemzeti konzultációra. 

Ez most aktuálisan a koronavírus-járványról, a gazdaság újításáról és természetesen Soros Györgyről szól majd. - írja közleményében Barkóczi Balázs a DK szóvivője.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán újabb értelmetlen nemzeti konzultációja ragyogóan példázza, miért alkalmatlan a Fidesz-kormány bármire is.

A koronavírus-járvány miatt gazdasági válsághelyzetben vergődő országnak nem arra van szüksége, hogy milliárdokat kidobva az ablakon riogassák az országot.

Ráadásul pontosan lehet tudni, hogy bárhogyan is berzenkedik Orbán az Európai Uniótól  érkező gazdaságmentő támogatások ellen, túl nagy pénz és túl nagy csábítás lesz ez a fideszes holdudvarnak, akik előszeretettel lopják a közpénzmilliárdokat.

Mi, európai magyarok szánalmasnak találjuk a miniszterelnök képmutatását, és felháborítónak az újabb álságos és egyébként költséges konzultációt. - jegyzi meg az ellenzéki párt.

 


 

h i r d e t é s