h i r d e t é s

Orbán Viktor is kint van a Fradi-meccsen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor is kint van a Fradi-meccsen

2021. május 01. - 19:40

 

Kiszurkolta a 4 millió beoltottat, így már be lehet engedni a nézőket.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Elképesztően erős tempót diktált a kormány pénteken az oltásfronton. Miután a tartalék Pfizer-vakcinákat is mozgósították, csak meglegyen a 4 millió beoltott, így semmi akadálya nem volt, hogy szombaton nézők előtt rendezzék a Fradi-Mezőkövesd viadalt. 

A mérkőzés este fél 8-kor kezdődött az Üllői úti stadionban.

Amíg Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke szerdán már tömegeket invitált a mérkőzésre, addig az ultrák, a B-közép vezetői arra figyelmeztettek: "A mérkőzések látogatása ugyan a védettségi igazolványhoz kötött a 18 éven felüliek számára, de egyéb más korlátozás nem vonatkozik a mérkőzésekre, így akár a teljes befogadóképesség kihasználható."

Hozzátették: mivel a Ferencváros tábora, a szurkolói csoportok tagjai között sokan sajnos még nem jutottak hozzá a védettségi igazolványokhoz. Így akármennyire is szeretnének mindannyian együtt visszatérni, erre egyelőre nincs lehetőségünk. Ezért a csoportok közös álláspontja, hogy az utolsó két mérkőzésre drapériákkal, szervezett formában nem térnek vissza a lelátóra. Szervezett szurkolás nem lesz.” (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s