h i r d e t é s

Orbán Viktor üzenete Covid-hírlevélben érkezett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor üzenete Covid-hírlevélben érkezett

2022. április 13. - 07:41

A kormányfő tisztelt honfitársainak nevezte azokat is, akik másra szavaztak. 

A kép illusztráció! - Forrás: MTI / Illyés Tibor

Megérkezett Orbán Viktor üzenete a vakcinaregisztrációnál megadott e-mail címekre. A Rogán Antal miniszter irányítása alá tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központ legújabb hírlevelében a kormányfő az [email protected] e-mail címről küldött üzenetében köszönetet mondott mindenkinek (honfitársainak), aki április 3-án részt vett a parlamenti választáson és a népszavazáson.

A magas részvétel a magyar demokrácia erejét bizonyítja, és biztosítja az újonnan megalakuló Országgyűlés erős felhatalmazását. Az eredmények egyértelműek.
A magyarok békét és biztonságot akarnak. Az új kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik majd, hogy érvényt szerezzen akaratuknak.

Orbán Viktor emlékeztetett rá, hogy az elmúlt évek nehézségein is sikerült úrrá lenni az összefogással. Azt ígérte, minden magyar ember számíthat majd a kormányra,

függetlenül attól, hogy mely pártot támogatta bizalmával, és mely pontján él az országnak.

A kormány a kampány idején gyakran küldött hírlevelet azoknak, akik a védőoltásra regisztráltak. Például arról, hogy felelőtlennek tartja azt „az ellenzéki álláspontot, hogy Magyarország katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajna területére”. A Kúria törvénysértőnek találta ezt, ám döntését az Alkotmánybíróság megsemmisítette és alaptörvény-ellenesnek nevezte. (24.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s