h i r d e t é s

Őrizetbe vették az ajkai rendőrt bántalmazó férfit

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Őrizetbe vették az ajkai rendőrt bántalmazó férfit

2015. július 07. - 15:48
0 komment

 

Őrizetbe vették azt a férfit, aki életveszélyesen bántalmazott egy rendőrt hétfő délután Ajkán - tájékoztatta a Veszprém Megyei Főügyészség sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Gulyás Ildikó közölte, hogy a Veszprémi Nyomozó Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást a 33 éves férfival szemben.

A szóvivő elmondta: a gyanúsított hétfő délután az egyik ajkai benzinkútnál beült egy tankoló személygépkocsi vezetőülésére. Ezt az ott tartózkodó járőr észrevette és kiszállásra szólította fel. A férfi, miután kiszállt, a szomszédos kútnál álló rendőrautóhoz ment, hogy abba üljön be. A rendőr ezt meg akarta akadályozni, de a férfi ököllel többször megütötte. A gyanúsított azután sem hagyta abba a járőr bántalmazását, hogy az a földre került, emiatt a rendőr rövid időre eszméletét vesztette.

Gulyás Ildikó hozzátette, a gyanúsított eközben beszállt a rendőrautóba, ahonnan csak az eszméletét visszanyerő rendőr és időközben helyszínre érkező két kollégája felszólítására szállt ki. Azonban a bilincselésnek ellenszegült és az egyik intézkedő rendőrt is megütötte. A rendőrök végül közös erővel bilincselték meg és az erősítés megérkezéséig a földre fektették a férfit.

Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője hétfő este azt közölte, hogy a bántalmazott 30 éves ajkai főtörzsőrmester, körzeti megbízott életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

atv.hu / MTI (Címlap: Forrás: ajkaiszo.hu)

Posted by SEJT on 2015. július 7.

 

h i r d e t é s