h i r d e t é s

Összefogott az ellenzék Nagykőrösön, van közös polgármester-jelölt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Összefogott az ellenzék Nagykőrösön, van közös polgármester-jelölt

2019. június 24. - 08:59

A Jobb Nagykőrösért Mozgalom színeiben fog indulni Zágráb Nándor, a Jobbik helyi elnöke a nagykőrösi önkormányzati választásokon a helyi ellenzék közös jelöltjeként a polgármesterségért - írja a merce.hu.

Forrás: Facebook/Zágráb Nándor

Zágrábot a helyi szinten képviselettel rendelkező, ellenzéki Jobbik és MSZP-P mellett a DK, a Momentum, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja. A megállapodás tartalmazza azt is, hogy az összes helyi választókörzetben egyetlen ellenzéki jelölt indul.

Jelenleg a Pest megyei település önkormányzati képviselő-testülete 11 főből áll (plusz a fideszes polgármester, Dr. Czira Szabolcs), ebből nyolc fideszes, a maradék három ellenzéki (Jobb Nagykőrösért, MSZP, Jobbik), ők listán jutottak be. A legutóbbi választáson minden körzetet fideszes jelölt hozott.

A májusi európai parlamenti képviselő-választáson Nagykőrösön a Fidesz 57,17 százalékot, a DK 15,42 százalékot, a Jobbik 7,06 százalékot, a Momentum 6,57 százalékot, az MSZP-P 6,07 százalékot szerzett.

Csak az az egy megoldás van, hogy az erőket összpontosítjuk, egységbe tömörülünk

– közölte László Ferenc, az MSZP helyi képviselője azon a videón, amit Zágráb Nándor közös polgármester-jelölt osztott meg Facebookján:

merce.hu.


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky