h i r d e t é s

Összeomlott a nagyapa, aki halálra gázolta L. L. Junior kisfiát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Összeomlott a nagyapa, aki halálra gázolta L. L. Junior kisfiát

2019. szeptember 02. - 13:02

 

Szombaton kora este életét vesztette L.L. Junior hároméves kisfia. - írja a propeller.hu.

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Dávidot Zuglóban gázolta halálra egy feltehetően vétlen sofőr. A Bors megtalálta a 76 éves férfit, aki megtörten fogadta otthonában munkatársunkat.

Összeomlott a nagyapa, aki halálra gázolta L. L. Junior kisfiát

A bulvárlap részletesen ismertette a tragédia körülményeit. A Bors úgy tudja, hogy az édesanya gyermekeivel kézen fogva sétált, de Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és kiszaladt a zebrára.

A jelzőlámpa pirosan világított, így az arra érkező autósok szabad utat kaptak. Az első jármú, egy ezüstszínű Opel sofőrje elgázolta a hároméves kisfiút, akit az ütközés több méter magasan, közel 15 méterre repített.

A szemtanúk a hatalmas csattanásra, és az édesanya sikolyára lettek figyelmesek.

A beszámolók szerint a rendezvényen készenlétben lévő mentősök és a rendőrök azonnal a baleset helyszínére siettek. A kisfiú az ütközés következtében olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy azonnal életét vesztette. A Bors szerint közel egy órán át próbálták újraéleszteni Dávidkát, ám minden próbálkozás hiábavaló volt.

A család mérhetetlen gyászában és fájdalmában nemcsak Junior szerettei, barátai, pályatársai és rajongói osztoznak, hanem az a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a balesetet okozta.

A vélhetően vétlen gázoló megrendülten, otthonában fogadta a bulvárlap munkatársait, noha a lelki tehertől, pokoli fájdalomtól még a szavakat is alig találta. Tamást marcangolja a lelkiismerete, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett. Ez utóbbit a rendőrség hivatalosan megerősítette, közölve lapunkkal, hogy nem merült fel ittas vezetés gyanúja. Megbocsátani azonban nem tud magának, összeomolva gyászol a feleségével, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű tragédiát.

propeller.hu


 

h i r d e t é s