h i r d e t é s

Összeverte a betörőt a nyolcvankét éves testépítő asszony

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Összeverte a betörőt a nyolcvankét éves testépítő asszony

2019. november 28. - 10:27

 

A rendőröknek a tolvajt kellett kimenekíteniük. - írja a nyugat.hu.

Forrás: 24.hu

A New York államban fekvő Rochesterben Willie Murphy már a lefekvéshez készülődött, amikor valaki hangosan kopogtatott az ajtaján.

Egy fiatal férfi volt az, aki azt mondta, rosszul van, és arra kérte az asszonyt, hogy bemehessen a házba mentőt hívni magának. Murphy azt mondta a férfinek, hogy nem engedi be, de hív neki egy mentőt.

- adta hírül a 24.hu.

Az asszony nem sokkal később hangos csattanást hallott: a fiatal férfi betörte a háza ajtaját és már bent is volt Murphy házában. A nő nem sokat teketóriázott, felkapta az első keze ügyébe tárgyat, egy asztalt és nekiesett a betörőnek. A férfi a földre esett, Murphy pedig addig ütötte az asztallal, amíg a bútor össze nem tört. Aztán ugrált egy kicsit a behatolón, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve az arcába nyomott egy flakon sampont. Az asszony aztán még a partvist is felkapta, hogy tovább ütlegelje a betörőt. Amikor végre kiérkeztek a rendőrök, a támadót kellett megmenekíteniük a kiszemelt áldozattól.

A rendőrök megünnepelték az idős asszonyt a bátor helytállásáért, majd a betörőt kórházba szállították. Willie Murphy egyébként szenvedélyes testépítő, minden nap edzőterembe jár, és 102 kilót tud a földről, álló helyzetben felemelni. Azt asszony azt mondja, reméli a története az összes korosztályt inspirálja majd.

nyugat.hu


 

h i r d e t é s