h i r d e t é s

Ötméteres léccel üldözte haragosát egy férfi - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ötméteres léccel üldözte haragosát egy férfi - VIDEÓ

2022. június 17. - 04:51

Szürreális videó készült Budapesten a Blaha Lujza tértől nem messze, a Kiss József utcában: egy férfi egy több méter hosszú léccel a kezében üldözött egy másikat.

A blahai láma akcióban

Lecsapott a blahai láma címmel posztolták a videót a Redditre, amelyen az látható, hogy egy kigombolt ingű, jóformán félmeztelen férfi egy jó ötméteres léccel a kezében üldöz egy másikat, miközben azt kiabálja neki, hogy „állj meg, köcsög”.

A Redditen néhány kommentelő egyenesen Toldi Miklóshoz hasonlította a léccel felfegyverzett üldözőt, míg másoknak a hat évvel ezelőtti, Népszínház utcai összeomlásról készült videó jutott eszébe.

Azóta újabb felvétel került elő, amelyen egy másik ablakból nézve az látható, hogy a közösségi médiában blahai láma névre keresztelt léces férfi egy buszmegállóba szorította az előle később elmenekülő férfit.

@reinkout Második felvonás a másik ablakból #blahailama ♬ eredeti hang - Reinkout

Az Index az eddigi felvételek miatt megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK), hogy érkezett-e bármilyen feljelentés a videón látható eseményekkel kapcsolatban, továbbá ki látható a felvételen és mi váltotta ki az azon látható viselkedést.

A rendőrség ezzel megkeresésre azt írta, hogy nem érkezett bejelentés az ügyben, a felvétel alapján a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. (hirtv.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky