h i r d e t é s

Pánik a NASA-nál: Már az arab csillagászok is ufókat videóznak!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pánik a NASA-nál: Már az arab csillagászok is ufókat videóznak!

2017. június 01. - 10:49

 

A videót állítólag egy nagyteljesítményű teleobjektív használatával készítették, és az omani csillagászati megfigyelőközpont egyik munkatársa juttatta el egy arab hírportálhoz 2017 áprilisának közepén. - írja a Napiufo.hu.

Ezen egy óriási méretekkel rendelkező repülő tárgy húz el a Hold és a Föld közti űrben. Sokak szerint a videó letagadhatatlan, így ha a NASA közzé is tenne ezzel kapcsolatban valamit, kevés hitele lenne.

A nagy fekete árnyékszerű jelenség olyan, mintha egy repülő tárgy csóvát húzna maga után, de érdekes módon inkább oldalirányba mozog, és nem arra, amerre a "füstcsík" szerint kellene. A nagyításkor világosan látszik, hogy egy háromszög alakú repülő tárgyból folyamatosan áramlik ki a füstszerű anyag… Végül, amikor átjut a Hold világító korongja előtt, eltűnik az űr sötétjében. A holdtalan égbolton aligha fedezte volna fel bárki is.

Az ő véleményük azonban eléggé megoszló. Volt akinek az tűnt fel, hogy az árnyék formája hasonlít a NASA logóján látható jelhez. Mások eltévedt Észak-koreai rakétának, optikai illúziónak, vagy fura alakú felhőnek gondolták.

Többen viszont szentül hiszik, hogy egy, a Földön folyó titkos űrprogram keretében fellőtt űrhajót láthatunk. A füstcsík ugyanis szilárd, vagy inkább folyékony hajtóanyagra utal, a földönkívűliek járművei pedig egészen biztosan nem használnak ilyen "kőkori" üzemanyagot. Talán mégis igazak lehetnek a pletykák, hogy már régen űrhajó-flottánk van a Naprendszerben, de ezt a hatalmas erőfeszítésekkel próbálják eltitkolni a hétköznapi emberek elől.  

Bármi is húzott át a Hold korongja előtt, érdekes, hogy az arab térségben észlelték, és nem tartották meg maguknak, mint ahogy a legtöbb keleti, közel-keleti országban teszik…


 

h i r d e t é s