h i r d e t é s

Parfümök nőknek

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Parfümök nőknek

2019. november 20. - 10:08

 

A női parfümök világa szinte meghatározhatatlanul széleskörű. Folyamatosan újabb és újabb illatokkal bővül a már így is rendkívül nagy kínálat. Így nő legyen a talpán, aki ebből a rengeteg illatból megtalálja a számára leginkább passzoló illatot. 

Sajnos ugyanis nem mindenkihez illik minden illat. Vannak, akiknek nem állnak jól a fűszeres, karakteres illatok. Vannak azonban nők, akik úgymond nem tudnak viselni egy virágosabb illatot. A számunkra ideális illatot bizony nem könnyű kiválasztani. Sok-sok tesztelésre, próbálgatásra van szükség, amíg megtalálhatjuk az igazit. Azt az aromát, ami kellemes számunkra, ami jól is áll nekünk, passzol a személyiségünkhöz. 

Az illatcsalád meghatározása fontos lépés

Érdemes először a számukra megfelelő illatcsaládot meghatározni, az már lényegesen leszűkíti a kört, amiből szemezgethetünk. A parfüm összetevői is lényegesek, sokan bizonyos illat összetevőket abszolút nem tudnak viselni magukon, ezért ez is lehet már egy támpont a kiválasztás során.

A Myparfüm.hu weboldalán igazán széles a paletta, a megvásárolható parfümök között pedig biztosan ott rejtőzik valahol a mi illatunk. 

A cég kínálatában megtalálható illatok

Olyan márkák találhatóak meg a kínálatukban, mint a Burberry, Bruno Banani, Calvin Klein, Chanel, Chevignon, Christian Dior, Davidoff, DKNY, Esprit, Givenchy, Gucci, Issey Miyake, Kenzo, Laura Biagiotti, Mexx vagy akár a Versace. És mivel ez még közel sem a teljes lista a márkák tekintében, valóban nem könnyű a választás.

A híres, klasszikus parfüm gyártók mellett megtalálhatóak már olyan brandek, amelyek neves színésznők vagy énekesnők nevét viselik. Ugyanis már Avril Lavigne, Beyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, de még Paris Hilton is előrukkolt parfümmel. Utóbbitól például megvásárolható a Just me és a Tease nevet viselő parfüm. Természetesen Shakira sem maradhat le a többi társától, tőle többféle illat is megtalálható a webáruházban. Így például a Dance, a Dance Diamonds, Love Rock! By Shakira, Rock! By Shakira, S by Shakira és Shakira Elixir.

Akik már egy ideje keresik a tökéletes aromát, de még nem találták meg a megfelelőt, azoknak érdemes körülnézni az újdonságok között, hátha ott sikerül rábukkanni a keresett illatra. Lehet ugyanis, hogy Bruno Banani Daring Woman, Bvlgari Mon Jasmin Noir L’eau Exquise vagy Mon Jasmin Noir L’Elixir, Calvin Klein Endless Euphoria vagy Euphoria Essence, vagy netán Giorgio Armani Si Passione Red Maestro nevű illata lesz a tökéletes számunkra.

Sokan egy életen át kutatják a tökéletes illatot, míg a szerencsésebbek elég hamar rátalálnak, amelyhez majd egy életen át ragaszkodnak. A tökéletes illat ugyanis öltöztet, kiegészít minket, magabiztossá tesz, így igen nagy szerep jut a parfümöknek a nők életében.


 

h i r d e t é s