h i r d e t é s

Patkányirtónak sem vették fel, mert ellenzéki

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Patkányirtónak sem vették fel, mert ellenzéki

2019. január 08. - 12:08

 

Facebook-profilképre pakolt matrica lett egy munkakereső veszte. - írja a 24.hu.

Illusztráció: nepszava.hu Fotó: Molnár Ádám

A 444 kirakott egy 2 perc és 32 másodperces hangfelvételt, amely remek kordokumentumként szolgálhat a jövőben, most viszont inkább csak szomorú.

A felvételen egy munkát kereső férfi és a leendő potenciális munkaadójának beszélgetése hallható. A lényeg az, hogy a munkát kereső A.-t hétvégén hívja fel egy rágcsáló- és rovarirtó cég vezetője, akinél jól szerepelt korábban egy állásinterjún, és közli vele, hogy mégse dolgozhat a cégnél, mert a Facebook-profilképén egy O1G-matrica van.

Jeleztem, hogy lenne egy új kolléga, és akkor megnézték a Facebook-profilodat és oda meg ki van téve ez az Orbán Egy Geci-embléma és mondták, hogy szó sem lehet róla, hogy veled dolgozzak együtt

– mondta a telefonba a cégtulaj A.-nak. Aki eleve azért keresett munkát, mert úgy érezte jelenlegi munkahelyén kitúrják politikai véleménye miatt, és már kerestek is mást a helyére.

A beszélgetésből később kiderül, hogy a cég egyik ügyfele szólhatott oda a patkányirtó cégnek, hogy nem örülnének, ha egy ellenzéki dolgozna a cégnél.

24.hu


 

h i r d e t é s