h i r d e t é s

Petíciót indítottak két esztergomi intézmény bezárása ellen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Petíciót indítottak két esztergomi intézmény bezárása ellen

2022. november 01. - 06:31

Otóber 27-én jelent meg a beszámoló azokról a döntésekről, amelyeket az energia-veszélyhelyzet szült az esztergomi városházán.

A spórolás két posta közül az egyik bezárását és az esztergomi triatlonsport ellehetlenülését is hozza magával.

A posta

Két éve még sikerként élte meg az ünkormányzat, hogy egy korábban bezárt postahivatalt, hétfőtől péntekig, napi egy órára sikerült kinyittatnia. 2022-re úgy néz ki, hogy a megyei jogú város önkormányzati menedzsmentje a korábbi lobbierejét is elveszítette, hiszen a napokban jelentették be a rezsicsökenntés-csökkentési miatti megszorító-csomagot.

Az újabb esztergomi postabezárás miatt petíciót indítottak, amelyet ezen a linken lehet aláírni >>

Az újabb és határozatlan idejű bezárással 28 ezer embernek egyetlen posta jut, amely ugyan jóval nagyobb, mint a most bezárt, csakhogy a megmaradó postaépület olyan helyen van, ahol lehetetlen parkolni és tömegközlekedést használva is sétálni kell.

Ma már nem az emberekért vannak a szolgáltatások, mert a megmaradó postára döntően az önkormányzat, a nyugdíjfolyósító, a bíróság és a kormányablak munkatársai tudnak csak "elugrani", mindenki másnak egy kényszerű kirándulás lesz.

Rosszul jár mindenki, aki vízben sportol

Van a városnak egy 50 méteres sportmedencéje és egy örökösen veszteséges élményfürdője. Melyik zár be? A sportmedence. Így sokak sportolási lehetősége szűnik meg, ahogy az egyre eredményesebb sakk léte is veszélybe került.

A hobbisták mellett nem feledkezhetünk meg az 1986-ban alakult, majd Esztergom sportéletének meghatározó társadalmi szervezetévé fejlődött Esztergomi Triatlon Klubról sem. A jó eredményekhez az elhivatott sportolókon kívül megfelelő edzási körülmények is szüksáégesek:

Petíció a Szent István Strandfürdő nyitvatartásáért >>


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky