h i r d e t é s


Pintér Sorosról másodszor

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pintér Sorosról másodszor

2018. január 18. - 07:15

 

A várhatóan ez évben hivatalát utoljára ellátó belügyminiszter  megjelent a nemzetbiztonsági bizottság előtt. Akkor – ahogy arról mi is beszámoltunk – a bizottság egyik, MSZP-s tagjának kérdésére kijelentette; nincs tudomása Soros-tervről, vagy arról, hogy Soros György bármiféle betelepítést szervezne Európába.

Forrás: napi.hu

Bár ezt eddig is lehetett tudni tavaly novemberben a jobbikos Miróczki Ádám Soros elleni feljelentését azzal utasították el, hogy semmilyen törvénybeütközőt nem tapasztaltak Soros Györggyel kapcsolatban.

„Soros véleménye a migrációról „nem tekinthető erőszakos, fenyegetéssel járó cselekmény előkészületének”.

Javaslatait elsősorban az EU-nak fogalmazta meg, így közvetlenül hazánkra nézve nincsenek utasításai sem.”

Ami azért nagyon érdekes, mert a kormány legtöbb tagja ennek ellenkezőjét állítja azóta is. Sőt, nem sokkal később Lázár János, már államtitokként emlegette ama bizonyos tervnek a részleteit. Nem sokkal ezután azt is tudni lehetett, hogy az ügyben tartott vizsgálat eredményeit 2037-ig titkosították.

Ehhez képest is folytatódik azóta is a magyar nép antiszemitizmusára építő propaganda.

Azzal pedig, hogy Pintér Sándor újságírói kérdésekre is egyértelműen felelt, felveti a rágalmazás gyanúját a kormánnyal szemben.

A 444. munkatársával folytatott beszélgetést idézzük:

- Soros Györgyöt ki akarják tiltani?

- Nem hiszem azt, hogy Soros György még idáig bárkinek is mondta volna, hogy ilyen szervezésben részt vesz. Nem értem a kérdést, Önnek mondta?

(...)

- Hadd egészítsem ki azzal, hogy ha Soros György ilyen tevékenységet végezne, vagy kiderülne róla, hogy ilyen tevékenységeket végez, akkor a szabályok, amelyeket a parlament meg fog alkotni, rá ugyanúgy fognak vonatkozni.

- Eddig nem derült ki, hogy ilyet végez?

- Még egyszer, jogkövető magatartásból indulunk ki, tehát mindenki saját bevallása alapján fogja elmondani, hogy folytat-e ilyen tevékenységet.

Hogy ezek után mit várhatunk a kormánytól, lényegtelen, a jelek szerint a propaganda sokkal jobban emészthető a valóságnál.


 

h i r d e t é s

betöltés..