h i r d e t é s

„Polt Péter is olyan takonygerincű ember, mint Orbán”

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

„Polt Péter is olyan takonygerincű ember, mint Orbán”

2018. november 19. - 15:25

 

A Momentum Mozgalom elnöke vasárnap Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel állt ki a Legfőbb Ügyészség épülete elé egy sajtótájékoztatóra bejelenteni, hogy már 280 ezer aláírás összegyűlt, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. - írja a sztarklikk.hu.

Forrás: zoom.hu

Ezt vezette fel azzal a kijelentéssel:

A Legfőbb Ügyészség vezetője Polt Péter, aki maga is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor. Magyarország Bulgária után a második legkorruptabb ország ma Európában. Ez többek között a Legfőbb Ügyészség mulasztásának és Polt Péternek köszönhető

– fogalmazott a pártelnök azzal az óriásplakáttal a háttérben, amelyet eredetileg az Európai Parlament liberális frakciójának az ALDE-nak a vezetője, Guy Verhofstadt indított útnak Brüsszelben. Ennek a szlogenje magyarul úgy szól, hogy Orbán Viktor eddig csak a pénzünkre utazott, de most Európa sorsa a tét.

A 168 Óra emlékeztet rá, Polt Pétert nagyon keményen támadja az ellenzék azóta, hogy kiderült, hogy az Európai Csalás elleni Hivatal (OLAF) ajánlásai ellenére, bűncselekmény hiányára hivatkozva a Nemzeti Nyomozó Iroda megszüntette a nyomozást a 2015-ig Orbán Viktor veje, Tiborcz István résztulajdonában álló Elios Innovatív Zrt. ügyében.A legfőbb ügyész kedden az Országgyűlés előtt piros bohócorrot kapott Tordai Bencétől, a Párbeszéd képviselőjétől.

sztarklikk.hu


 

h i r d e t é s