h i r d e t é s

Presser Gábor októberben duplázik az Arénában

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Presser Gábor októberben duplázik az Arénában

2018. június 06. - 09:52

 

A 70. születésnapját nemrég ünnepelt dalszerző, zenész 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, október 8-án.

Forrás: pressergabor.hu

A nagy érdeklődésre tekintettel dupla koncertet ad ősszel Presser Gábor a Papp László Budapest Sportarénában. 

Presser Gábor legutóbb 2009-ben adott önálló estet az Arénában. A billentyűs, énekes élete és pályafutása több jubileumot ünnepel idén - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

"Egy szakmai-baráti belső kör számolta ki, hányadik koncertem lesz az Arénában. Azokat nem vettük bele, amelyeken a közreműködésem nem volt jelentős. Húsz-harminc muzsikus és előadó vendégem lesz, de még nem mondanék neveket. Nem 70. születésnapi koncert lesz, ha már én nem teszem, másokkal se ünnepeltetném magam"

- mondta Presser Gábor korábban az MTI-nek.
Az Omega és a Locomotiv GT egykori tagja, sikeres musicalek (Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, A padlás) szerzője, szólóban tíz stúdióalbum készítője, a magyar dal napja kitalálója és csaknem egy évtizeden át irányítója. Presser Gábor dalai a hatvanas évektől napjainkig generációkra volt hatással, slágerek tucatjait írta Zoránnak, Katona Klárinak, Révész Sándornak, Kovács Katinak, Demjén Ferencnek vagy Rúzsa Magdinak.
Számos szakmai és állami kitűntetést kapott, a Kossuth-díjat 2003-ban vehette át. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s