h i r d e t é s

Pusztaottlaka - Itt kell lenned, hogy elhidd!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pusztaottlaka - Itt kell lenned, hogy elhidd!

2021. március 03. - 16:08

 

Összesen 2 milliárd(!) forintot adtak azokra a pusztaottlakai beruházásokra, amelyekből gyakorlatilag semmi nem készült el. 

Fotó: Rosta Tibor / MTI

"Mi átvágtuk a szalagokat, hogy megmutassuk, Orbánék hogyan vágják át az EU-t." - írja Hadházy Ákos a Facebookon

"Talán a legviccesebb a a 200 lelkes faluban tervezett, 70 milliós vegyesbolt és termelői piac, ahol 10 millió forint volt csak egy terménymérleg kialakítása. Egy düledező épület kivakolása jött ki a pénzből, az évtizedek óta ott árválkodó rossz mérleghez nem nyúlt senki.
A hely vicces, de a tanulságok sokkal komolyabbak annál, mint hogy milyen hülye volt Simonka György:
1) Simonka ugyan vádlottak padján van, de aki ezt ENGEDTE, röhögve szervezi tovább a bűnszervezetet. És ezek a pénzek 2018 végéig előlegként érkeztek a Simonka hálózathoz, miközben már 2014 óta nyomoztak egy 2012-es 1,6 milliárdos csalás miatt. Az EU-s pénzek elköltését senki nem ellenőrzi, ha az elkövető fideszes.
2) Rengeteg ilyen „beruházás” van az országban, ezekből tartja fenn Orbán Viktor a hűbéri rendszert, ami hatalomban tartja őt. A Fidesz vezetői tudják, hogy az összeset nem lehet megfogni. Ha néhány le is bukik, legfeljebb azt mondják, hogy igen, lopnak néhányan közülünk, de legalább megvédünk titeket a migráncsokról!
Köszönet Papp Róbert és Szabó János önkormányzati képviselőknek, akik az ünneplésben segítettek."


 

Kommentek

h i r d e t é s