fbpx Pusztuló Budapestről vár képeket, videókat a köztévé | CIVILHETES

h i r d e t é s

Pusztuló Budapestről vár képeket, videókat a köztévé

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pusztuló Budapestről vár képeket, videókat a köztévé

2021. szeptember 12. - 06:43

 

Amióta Karácsony a főpolgármester, "tarthatatlan állapotok uralkodnak" – ezt mutatná be a Híradó a kedves nézők segítségével.

„Zavarja, hogy lepusztul Budapest? Küldjön Ön is képeket, videókat, rövid történeteket a főváros mindennapjairól a [email protected] e-mail-címre” – olvasható a hirado.hu Facebook-oldalán. 

A posztot megnyitva elolvasható a Káosz, szenny, dugók című felhívás: „Karácsony a mélybe rántja Budapestet. Budapest békeidőben kevés olyan látványos mélyrepülést élt meg, mint napjainkban, Karácsony Gergely főpolgármestersége idején. Miközben a városban élőket egyre inkább fojtogatja az előidézett káosz, Karácsony Gergely zavartalanul politikai karrierjét építgeti, éppen kampányol. Állandósult dugók, tarthatatlan hajléktalanhelyzet, szemét és elhanyagolt közterületek, na és méhlegelők – ez jellemzi leginkább Karácsony elmúlt két évét. Zavarja, hogy lepusztul Budapest?...”

A felhívás szerint a szerkesztőséget egyre több budapesti keresi meg azzal, hogy „tarthatatlan állapotok uralkodnak”, ezért úgy döntött a Híradó, hogy időről időre megmutatja ezeket a képeket, vagy videókat, és továbbra is vár ilyen, a közterületek romló állapotát, a sok szemetet és a dugókat ábrázoló fotókat, videókat.

A felhívást hajléktalanokat, szemetet ábrázoló képekkel illusztrálja a médium.

A köztévé felhívása feltűnt Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek, aki szerint „panaszkodni nincs jogunk e miatt az őrület miatt, mert az elmúlt négy év alatt szinte semmit nem tettünk a propaganda ellen. De szörnyülködni azért szabad”.

magyarnarancs.hu


 

h i r d e t é s

Kommentek