h i r d e t é s

Ragyogó napsütés

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ragyogó napsütés

2015. november 04. - 07:55
0 komment

 

A következő napokban egyre többfelé bizonyul tartósnak a köd, emiatt a hőmérséklet csúcsértékei is alacsonyabbak lesznek.

A héten még nem érkezik front, viszont a jövő hét elején egy álcázott hidegfront vethet véget a ködös, nyirkos időszaknak - írja az Időjárás.

Debrecenben, Nyíregyházán és Sajószentpéteren november 2-ai adatok alapján egészségtelen szintű a levegőben a szálló por koncentrációja. További nyolc város - Budapest, valamint Ajka, Kazincbarcika, Miskolc, Salgótarján, Százhalombatta, Szeged, Szolnok - levegő-egészségügyi helyzete pedig kifogásolt. (MTI)

Délelőtt sokfelé nem tud gyorsan feloszlani a köd, alacsonyszintű rétegfelhőzet alakul ki. Később a Dunántúlon a változóan fátyolfelhős időben sok szűrt napsütés várható, míg keleten sokfelé derült lesz az ég. A ködös területeken gyenge ködszitálás előfordulhat, egyébként nem várható számottevő csapadék.

Délután nyugaton továbbra is változóan fátyolfelhős lesz az ég, sok szűrt napsütésre lehet számítani. Keleten felhő is alig lesz az égen. Csapadék nem várható. Gyenge légmozgásra van kilátás.

A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

 

idojaras.hu


 

h i r d e t é s