h i r d e t é s


Rasszista „lelátót” csinálnak Orbánék az országból?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Rasszista „lelátót” csinálnak Orbánék az országból?

2018. január 17. - 13:47

 

Gondoljunk bele: „pártunk és kormányunk” évek óta egyetlen és naponta vagy akár óránként ismételt üzenete az ország népéhez: „mocskos Soros!”. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

Gondoljunk bele: „pártunk és kormányunk” évek óta egyetlen és naponta vagy akár óránként ismételt üzenete az ország népéhez: „mocskos Soros!”

Ennyi a Fidesz retorikája, napi „politikája”, „programja”.

Normális ország régen elkergette volna ezt az elvetemült társaságot, de a magyar lakosság egy jelentős része inkább kedvtelve hagyja, hogy megőrjítsék… S a többiek? Morgunk, időnként tiltakozunk úgy-ahogy – de nincs szervezett politikai erő, nincs magyar értelmiség, nincs MTA, nincsenek kulturális és érdekvédő szervezetek, szellemi műhelyek, amelyek képesek és hajlandók volnának összefogni az ocsmány uralom ellen, vagy akár csak megkísérelni az adekvát, kellően erőteljes tiltakozást.

Európa s benne Magyarország évtizedek óta nem élt meg olyan ijesztően, bénítóan gátlástalan és eszelős uralmat, mint amilyen Orbániában csinálja a mocskos műsort, leginkább azért, hogy továbbra is fosztogathasson.

Most már tombol az őrületnek álcázott aljasság.

Egyik nap „illetékes elvtárs” bejelenti, hogy Szél Bernadett nem vehet részt ama bizoccság züllésén, amelynek tagja; másnap megtudjuk, hogy az illetékes elvtárs éppen azt jelentette be, „hogy a Fidesz egyetlen képviselő jogát sem vitatja a parlamenti bizottságában való részvételre”.

Viszont ha Szél Bernadett megjelenik, akkor a „kormánypártiak” a „Soros-terv” megtárgyalását Szél Bernadett bizoccsági tagságának fennáltáig (sic!) nem támogatják, hiszen „Szél Bernadett tavaly olyan személyt javasolt a nemzetbiztonsági bizottság LMP-s szakértőjének, akinek személyével kapcsolatosan a nemzetbiztonsági átvilágítás során kockázati tényező merült fel.”

Képzelhetjük, mennyire óvatos ez a társaság azzal a személlyel szemben, aki magát „miniszterelnöknek” tekinti! Hiszen annak az alaknak  is voltak kapcsolatai kockázatos pofákkal…

Aztán itt van a legújabb Freedom House-jelentés, amelyet persze nem lehet komolyan venni, hiszen Soros…

A mai nap még mindig nem ért véget: arról olvashatunk a hatalom terrormédiájából átvett „közszolgálati” anyagban, hogy a „kormány” holnap Soros György Magyarországról való kitiltásáról tárgyal…

Ez legalább akkora képtelenség, mint Szél Bernadett „kitiltása” abból a bizoccságból, amelynek tagja…

Minden további magyarázat helyett bemásolom Fisch Gábor László Fb-megjegyzését:

Ugye ez érdekes kísérlet lenne – szerintem egyszerűen blődség, mint a beszélő krumpli dumája.

Azért lenne érdekes, mert nehéz elképzelni, hogy egy magyar állampolgárt kitiltsanak a saját országából. Erre egy kormánynak nincsen döntési lehetősége.

És nehéz ügy lenne azért is, mert egy amerikai állampolgár kitiltása Magyarországról, aligha maradna egyoldalú lépés.

Már az „ötlet” fölvetése is röhejes – ám az ilyen „ötletek” hatása pusztító. Azt üzenik: bármi lehetséges.

A hatalom úgy viselkedik, mint az őrült, ki letépte láncát. Nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy van ebben valami szánalmas is: azért is őrjöng, hogy kevésbé érezze önnön aljasságát. De persze főleg azért, hogy tovább művelhesse gazemberségeit.

Mi lesz ennek a vége, nem tudhatjuk. De egyre kisebbnek látszik az esély arra, hogy kataklizma nélkül is megszabadulhat az ország elvetemült uraitól.

Amióta a Fidesz igazán nagy párt lett, folyamatosan hecckampányokban utazik. De egy sem volt olyan gyalázatos, olyan romboló, mint az évek óta egyre intenzívebben űzött sorosozás. Nap nem telhet el úgy, hogy maga a Kedves Vezető vagy valamelyik alvezére be ne intsen a papagájkommandónak, a „szellemi hátországnak”, a készséges „köz”- és terrormédiának: és zúg –  mint gyakran némely lelátókról – a fülsiketító, elmerogyasztó, erkölcsrohasztó gyalázatos kórus, országszerte:

Mocskos Soros! Mocskos Soros!

S a kilátások? A Fidesz programja: folytatják…


 

h i r d e t é s

betöltés..