h i r d e t é s

Reggelivel lepi meg kedden a Szent Gellért téren közlekedőket a Lime

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Reggelivel lepi meg kedden a Szent Gellért téren közlekedőket a Lime

2019. június 24. - 14:21

 

A Budapesten már két hónapja tesztüzemmódban működő Lime e-rollereket is kipróbálhatják a Mobilitási Pont közös reggelijén résztvevők. 

Forrás: Reggelizzünk Együtt a Mobilitási Ponton!

Kedden 7 órától reggelivel és 500 forint értékű Lime kuponokkal várják az érdeklődőket a Szent Gellért téren.

Június 25-én, reggel 7 és 9 óra között, a Szent Gellért tér M4-es kijáratánál ajándék reggelivel és a közösségi közlekedéshez kapcsolódó programokkal vár minden érdeklődőt a Cities-4-People szervezésében megvalósuló Mobilitási Pont kezdeményezés.

Az eseményen a hazánkban nemrég indult elektromos rollermegosztó Lime is részt vesz. Aki szeretné kipróbálni a környezetbarát rollereket, most megteheti, hiszen a ZÖLDROLLER kuponkód aktiválásával a szolgáltató 500 forint értékű Lime utazást biztosít minden felhasználó számára ezen a napon. A kedvezmény értéke a rollerek egyszeri aktiválásának és 5 perc ingyen utazásnak felel meg. Ezen felül több mint 100 darab Lime bukósisakot is kiosztanak majd a résztvevők között, amivel a biztonságos közlekedésre, és a felelősségteljes rollerhasználatra szeretnék felhívni a figyelmet.

Az eseményről az alábbi linken lehet tájékozódni.

Hogyan működik a Lime?

A felhasználók könnyedén letölthetik okostelefonjukra a Lime mobil applikációját, amelynek segítségével megkereshetik a hozzájuk legközelebbi rollert, és egy gombnyomással feloldhatják azt. Amikor az utazás befejeződött, a rollerezők az applikáció utasításait követve egyszerűen megállítják a járművet és biztonságosan leparkolnak vele. A rollerek egyszeri kioldási költsége 250 forint, a használat percdíja pedig 50 forint. A Lime helyi csapata végzi a rollerek kihelyezését, töltését és karbantartását. 

A vállalat elkötelezett a biztonság és a kényelem iránt, és arra ösztönzi felhasználóit, hogy mindig viseljenek bukósisakot.


 

h i r d e t é s