h i r d e t é s

Régi kedvenc tér vissza A Karib-tenger kalózai ötödik részére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Régi kedvenc tér vissza A Karib-tenger kalózai ötödik részére

2015. augusztus 17. - 14:40
0 komment

 

Orlando Bloom már tavaly szeptemberben arról beszélt, hogy szívesen újrajátszaná Will Turner karakterét.

A Karib-tenger kalózai 2017-ben érkező ötödik részében, és úgy tűnik, hogy sikerült megegyeznie a Disneyvel, ugyanis a hétvégén hivatalosan is bejelentették, hogy a színész fel fog tűnni a Dead Men Tell No Tales alcímű újabb epizódban - írja a TVGO.

Orlando Bloomot A Gyűrűk Ura-trilógia tette világsztárrá, és a J. R. R. Tolkien fantasyregényei alapján készült filmek mellett olyan szuperprodukciókban tűnt fel, mint a Sólyom végveszélyben és aTrója, majd szerencséjére beválogatták A Karib-tenger kalózaistábjába is, így két olyan népszerű filmszériának is a részese lehetett, ami évekig biztosította a helyét a hollywoodi fősodorban.

Hiába azonban a dollármilliárdokat termelő sikerfilmek, Orlando Bloom önmagában nem nagyon érdekelte a nézőket, így 2007 után leszállóágba került a karrierje, olyannyira, hogy már a negyedik kalózos filmben sem tűnt fel. A színész legutóbb akkor került reflektorfénybe, mikor a A Gyűrűk Ura előzménytrilógiájának számítóA hobbit két részében ismét magára öltötte Legolas gúnyáját.


Illusztráció - Forrása: Fórum Hungary

A színész karrierjének a legismertebb szerepe sem adott újabb lökést, így nem csoda, hogy Bloom most visszatért a másik legsikeresebb filmsorozatához. Ugyan pletykák már korábban is keringtek arról, hogy fel fog tűnni a Dead Men Tell No Tales című ötödik A Karib-tenger kalózai-filmben, de a Disney csak a hétvégén megrendezett D23 névre hallgató közönségtalálkozón jelentette be, hogy a színész ott lesz a 2017. júliusára időzített filmben.

A Johnny Depp nevével fémjelzett kaland forgatása viszont már idén februárban megkezdődött, és korábban semmilyen információ vagy kép nem szivárgott ki Bloom közreműködéséről, így könnyen elképzelhető, hogy a színész csak egy epizódszerepben vagy egy cameo erejéig bukkan majd fel Jack Sparrow kapitány mellett.

 

tvgo.hu (Címlap: Illusztráció - Forrása: Fórum Hungary)

Posted by SEJT on 2015. augusztus 17.

 

h i r d e t é s