h i r d e t é s

Rejtélyek Városa programok Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rejtélyek Városa programok Esztergomban

2018. augusztus 05. - 06:15

 

A Rejtélyek Háza 2013-ban nyitotta meg kapuit Esztergomban, azóta már 11 városban érhetőek el programjaink, melyek a nyomozni vágyóknak és krimi kedvelőknek egyaránt tartalmas szabadidős lehetőségeket kínálnak.

Szabadtéri nyomozós játékokkal indultunk, ezzel új szintre emeltük a „city quiz” fogalmát és kifejlesztettük a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa, az ország első, komoly, városi krimi élményprogramja.Esztergomban érhető el a 11 város közül a legtöbbválasztható történet városnéző sétáink közül, amely 4 különböző túra útvonalon kalauzolja el játékosainkat Esztergom legszebb látnivalóihoz, vagy akár eldugott pontjaihoz is:legyen szó történelmi- vagy fiktív gyilkosságról, szesztilalom időszakáról és maffiáról, mind-mind egy izgalmas program keretein belül  megismerhetőek.

2018-ban a már jól ismert Detektív Hétvége alkalmával debütált „Az éjszakai pillangó halála” fantázianévvel ellátott krimi túra, mely azóta legnépszerűbb programunk lett. Története egy halálesetet dolgoz fel a ’20-as évek Amerikájának korrupt világában. Különlegessége, hogy az első olyan Rejtélyek Városa történet, amely mind a 11 városban elérhető.

Népszerűségének apropóján jött az ötlet, hogy legyen a történetnek folytatása, mely a Múzeumok Éjszakáján volt először elérhető országszerte.

„Az éjszakai pillangó halála 2.” egyedisége, hogy a résztvevőknek van lehetőségük választani, melyik városban szeretnék lejátszani a folytatást, függetlenül attól, hol kezdték meg a nyomozást az első résszel.

Egyetlen feltétele van a második rész lejátszásának: az első rész ismerete, hiszen így nyer értelmet ez a folytatásos történet.

Összes programunk folyamatosan elérhető és foglalható az év bármely időszakában.

 

Bővebb információ:

Weboldal: http://esztergom.rejtelyekhaza.hu/
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/rejtelyekhaza.esztergom/


 

h i r d e t é s