h i r d e t é s

Rendőrök teperték le a tüntetésen az MSZP alelnökét - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rendőrök teperték le a tüntetésen az MSZP alelnökét - VIDEÓ

2018. december 08. - 17:02

 

A túlóratörvény ellen tüntetők a Kossuth téren egymásnak feszültek a rendőrökkel.

Tóth Bertalan pártelnök és Nyakó István segítik Komjáthi Imrét - Forrás: Facebook

A Népszava azt írja: az MSZP alelnöke, Komjáthi Imre egy zászlóval felpattant a színpadra, és azt javasolta, foglalják el a Kossuth teret. Ebben maga járt elöl példával, és amikor megpróbált áttörni a rendőrsorfalon, leteperték. A lap szerint a politikust úgy kellett kitámogatni a Kossuth térről, Tóth Bertalan pártelnök és Nyakó István vállába kapaszkodva hagyta el a helyszínt.

"A rabszolgatörvény elleni tüntetésen felszólaló Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke arra biztatta a pártokat és politikusaikat, ha van merszük, mutassák meg, hogy igenis hajlandók kiállni a dolgozókért. Az MSZP alelnöke, Komjáthi Imre magára vette a felszólítást, egy zászlóval felpattant a színpadra, és azt javasolta, foglalják el a Kossuth teret."

- olvasható a Facebook-on.

Az MSZP közleményében azt írja, Komjáthi csupán a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megkísérelte a rendőri blokád alatt álló Kossuth tér visszafoglalását. A „rendőrattak” után térdsérüléssel kórházba vitték, a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják. Az MSZP tiltakozik a „karhatalom embereinek” eljárása ellen. (24.hu)

"Menjünk be!"


 

h i r d e t é s