h i r d e t é s

Rezesova személyesen nem kért bocsánatot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rezesova személyesen nem kért bocsánatot

2018. szeptember 05. - 14:19

 

Eva Rezesova csökkentett börtönbüntetésébe beletörődtek, a a négy ember haláláért felelős szlovák milliomosnő megbánásának hiánya azonban ma is bántja az áldozatok rokonait. - írja a nepszava.hu.

Forrás: nepszava.hu Fotó: Bielik István

Megrázó interjút készített a HVG a Rezesova-ügyben négy szerettüket elvesztő Medveczki-családdal. A beszélgetés során a szüleit gyászoló Medveczki György és egy nevét nem vállaló rokon, M. beszélt a tragédia és a per következményeiről. 

Az interjúban a két rokon kitér a védelem részéről során bevetett, szerintük erősen kétséges hitelű igazságügyi szakértői véleményekre; az előbb Rezesova védelmében, később független szakértőként fellépő Melegh Gábor eljárását erkölcsileg is kifogásolták.

Például bemutatott egy animációt egy népszerű tv-csatornán, ami rajzfilm egyszerűséggel azt illusztrálta, hogy apám okozta a balesetet. Még a műsor címe is az volt, hogy ez az ,,igazság’’ a Rezesova-ügyben. Mindezt egy folyamatban lévő büntetőügyben!

 - érzékeltette a visszásságokat M., a névtelenséget kérő családtag. 

2012. augusztus 21-én hajnali 4:45-kor a szlovák Eva Rezesova BMW X5-e hátulról, a megengedettnél jóval nagyobb, kb. 165-180 km/órás sebességgel nekihajtott egy nyerges vontatót előző Fiat Puntónak. Az ütközéstől az M3-on Budapest felé tartó autóban utazó négy ember életét vesztette, hárman a kigyulladt autóban azonnal meghaltak, a negyedik áldozat még kijutott ugyan az égő járműből, de a kórházban ő is belehalt sérüléseibe. 

nepszava.hu


 

h i r d e t é s