h i r d e t é s

Saját stílus, egyedi ajtó

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Saját stílus, egyedi ajtó

2020. február 20. - 18:32

 

Otthonunk kialakításakor mindannyian arra törekszünk, hogy harmonikus lakókörnyezetet alakítsunk ki. A berendezési tárgyak, az építészeti megoldások, a díszítőelemek, de még a színek is jelentősen befolyásolják az adott tér atmoszféráját. Lehetőségeinkhez mérten arra vágyunk, hogy lakásunk tükrözze személyiségünket, kialakításában stílusos és egyedi legyen. Vannak azonban olyan kötöttségek, például építészeti, kivitelezési oldalról, amelyeknél nem áll módunkban több lehetőség közül választani.

Biztos megoldás

Nyílászáró minden házépítés esetében beépítésre kerül, a tervezésnél alap a mennyiség és a méret megadása. A terveken a későbbiekben nemigen változtathatunk, ezért már az elején érdemes kiválasztani az ablakokat és bejárati, terasz ajtókat. Fontos, hogy az ingatlan védelme szempontjából az ablakok és a bejárati ajtó is azonos minőséget képviseljenek, hogy egy esetleges betörés kísérlet maradjon, a betörők ne jussanak be sem az ablakokon, sem a bejárat felől.

Ma a betörések 95%-át a bejárati ajtón keresztül követik el, ezért is lényeges, hogy betörésbiztos bejárati ajtót építsünk be. Minden tulajdonos egyéni elképzelésekkel rendelkezik jövőbeli ingatlana felől. Olyan biztonsági ajtó jelentheti a kompromisszumok nélküli megoldást, amely kialakításába nekünk is lehetőségünk van beleszólni. A Nívó Biztonsági Ajtó garantálja az otthon biztonságát, és megadja a választás szabadságát ügyfelei számára.

Saját tervezés

A betörésbiztos egyedi bejárat kialakítását nagyban segíti, ha előzetes tervet készítünk. A cég weboldalán található ajtótervező program segítségével több lehetőséget is kipróbálhatunk, majd a végén rögzíthetjük a végső tervet. Ez a terv az előzetes árajánlat elkészítésében is segítségünkre lesz.

Az ajtótervezővel kiválaszthatjuk a kategóriát, az ajtólap és a keret színét. Az ajtólap a két oldalon eltérő színezést is kaphat. Ha szeretnénk üveges betéteket is az ajtóban, akkor ezek számát, elrendezését és az üveg mintázatát is megadhatjuk. A kilincs kiválasztásánál az ajtó jobbra vagy balra nyílását is rögzíthetjük, majd a zárakról is dönthetünk.

Alapfelszereltség 

A biztonsági ajtó tökéletes védelmet nyújt, garantálja otthonunk biztonságát. A gyártó minden típusú ajtóra 10 év garanciát vállal, és bármilyen egyedi ajtóról is van szó, azok megfelelnek a MABISZ által megkövetelt betörésvédelmi szabályoknak.

Az egyedi méretben és színben gyártott ajtók acéltáblás megerősítés kapnak, az ajtótok körkörös zártszelvény, a zárak több ponton záródnak. Az ajtókra optikai kitekintő is kerül, amellyel meggyőződhetünk arról, hogy kit engedünk be otthonunkba. A biztonsági ajtó a fenti tulajdonságok mellett kiváló hang- és hőszigetelési mutatókkal rendelkezik.


 

h i r d e t é s