h i r d e t é s

Sándor és Lajos 100 milliónyi drogot porciózott, mikor elkapták őket

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Sándor és Lajos 100 milliónyi drogot porciózott, mikor elkapták őket

2016. február 27. - 17:46
0 komment

 

Mintegy százmillió forint értékű kábítószert foglalt le a rendőrség egy pécsi lakásban pénteken – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) szombaton.

Fotó: Police.hu

A közlemény szerint a rendőrök 9,5 kilogramm amfetamin-gyanús anyagot és 700 gramm extasyt foglaltak le a két férfitől - írja a 24.hu.

A 25 éves pécsi K. Sándorral szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás: a férfit a rendőrök őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását – írták. Társát, a 32 éves siklósi K. Lajost kábítószer birtoklásával gyanúsítják.

A közleményben arra is kitértek, hogy a két férfi éppen adagokat állított össze, amikor elfogták őket, így sem menekülni, sem a bizonyítékot elrejteni nem volt idejük.

A BMRFK munkatársai azelőtt csaptak le a bűnözőkre, hogy a kábítószer az utcára került volna – emelték ki. A rendőrség becslése szerint a kábítószer piaci értéke közel százmillió forint, de a pontos hatóanyag mennyiségének szakértői vizsgálata még folyik.

 

24.hu


 

h i r d e t é s